Karaköy’deki Kapı’nız Açıldı!

Karaköy’deki Kapı’nız Açıldı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karaköy’deki Kapı’nız Açıldı!

Tarihi boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapan Karaköy, yepyeni bir mekanı daha bünyesine katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 5, 2015

İstanbul’un en popüler semtlerinden Karaköy’e yepyeni bir KAPI açılıyor. Karaköy’ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen KAPI Karaköy, büyüleyici atmosferi, leziz atıştırmalıkları ve kokteylleriyle sizi benzersiz bir İstanbul deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Tarihi boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapan Karaköy, yepyeni bir mekanı daha bünyesine katıyor. KAPI Karaköy’de, Karaköy atmosferi eşliğinde sevdiklerinizle içkinizi yudumlarken eğlencenin keyfine varacaksınız.

Son dönemlerin en popüler semtlerinden biri olan Karaköy’ün ruhuna uygun olarak tasarlanan KAPI Karaköy, şık dekorasyonunun yanı sıra müzik seçimleriyle fark yaratacak. Misafirlerini 70’li, 80’li yılların yerli ve yabancı şarkılarıyla geçmişe götürmeyi hedefleyen mekânın içecek menüsü de oldukça geniş. 180’e yakın farklı içecek çeşidinin yer aldığı mekân; iş çıkışı nefes almak, özel günlerini kutlamak, güzel müziklerle sınırsız bir eğlenecenin keyfine varmak isteyenler için ideal.

Haftanın her günü 15:00 – 02:00 saatleri arasında hizmet veren Kapı Karaköy ile hayatınıza yeni bir ayrıcalık katmaya ve eğlence anlayışınızı tamamen değiştirmeye hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT