Kasapdöner’den Bir Haftada İki Restoran

Kasapdöner’den Bir Haftada İki Restoran

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kasapdöner’den Bir Haftada İki Restoran

Dönerin sıradışı markası KasapDöner bir haftada 2 restoran açtı. Marmara Forum Alışveriş Merkezi ve Beşiktaş Çarşı’da açtığı yeni restoranlarında dönerseverlerle buluşan KasapDöner açılışa özel “2 kişi yiyin, 1 kişi ödeyin” kampanyası başlattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 14, 2017

Geliştirdiği sıradışı reklam ve sloganlarıyla hafızalara kazınan KasapDöner, bir haftada 2 restoran açtı. İstanbul Marmara Forum AVM’de ve Beşiktaş Çarşı’da açtığı yeni restoranlarında döner severlerle buluştu.

“DAMAKLARDA UNUTULMAZ BİR TAT BIRAKACAĞIZ”
Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, sadece bifteklik etten yaptıkları döner ile İstanbul’un en çok ziyaret edilen AVM’lerinden olan Marmara Forum’da ve Beşiktaş’ta açtıkları yeni şubeleriyle döner severlerin damaklarında unutulmaz bir tat bırakacaklarını belirtti.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA: 2 KİŞİ YİYİN 1 KİŞİ ÖDEYİN!
KasapDöner, Marmara Forum ve Beşiktaş’taki yeni şubeleri için bir de kampanya başlattı. Buna göre yeni şubelerde aynı iki döner ürününden biri, KasapDöner’in hediyesi olacak. Yani iki kişinin yediği iki dürüm dönerden birinin ücreti alınmayacak.

2017’DE HEDEF ANADOLU
2017 yılında İzmir, Eskişehir, Bursa, Konya, Samsun gibi Anadolu metropollerinde yeni şubeler açmayı ve döneri dünya markası yapmayı hedefleyen KasapDöner, bu yıl kadın girişimci ve çalışan alanında da rakiplerini geride bırakmaya hazırlanıyor. KasapDöner’in 2017 hedeflerinin arasında ise “her şubede en az 1 kadın döner ustası ve kadın motor kurye” yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT