Kasım Ayına Özel Lüfer ve Rezene Lezzeti

Kasım Ayına Özel Lüfer ve Rezene Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kasım Ayına Özel Lüfer ve Rezene Lezzeti

Kasım ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak olan Lüfer ve Rezene, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı bir tat kazanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2017

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Kasım ayı boyunca mevsimsel lezzetlerde ‘Lüfer’ ve ‘Rezene’yi özel pişirme teknikleriyle sunuyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olanLacivert, misafirlerine özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle sunuyor.

Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibi, Kasım ayının en lezzetli balığı olan Lüfer’i en uygun pişirme yöntemi olan ızgarada hazırlıyor. Şef Ceylan, misafirlerle birebir ilgilenerek onların damak tadına göre tercih ettikleri pişirme tekniklerini de özel olarak uygulayabiliyor.

Lacivert’in Kasım ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; Rezene. Çoğunlukla Akdeniz bölgesinde yetişen Rezene, mide şişkinliğini azaltmasıyla biliniyor. En lezzetli hali bu dönemde olan Rezene, et ve balık yemeklerinde garnitür olarak ikram ediliyor. Yemeklere farklı bir aroma katan bu lezzetli ot, lüferin lezzetini daha çok ortaya çıkarıyor.

Kasım ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak olan Lüfer ve Rezene, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı bir tat kazanıyor. Boğazın en nadide noktasındaki konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Lacivert, mevsimin taze lezzetlerini en özel şekilde hazırlayarak sunmaya devam ediyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT