Kavunlu Panna Cotta

Kavunlu Panna Cotta

İtalya’nın dünyaya armağanı panna cotta, çikolatalı ve orman meyveli çeşitleriyle uzun yıllardır Özsüt misafirlerinin en sevdiği tatlılar arasında yer alıyor. Şimdi bu özel lezzetlere, Özsüt’ün yaz menüsüyle birlikte ferahlatıcı bir çeşit daha eklendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2017

Yazın en leziz meyvesine Özsüt yorumu

Kavunlu Panna Cotta! Özenle seçilmiş kavunlarla hazırlanan sos, panna cotta kreması ile eşsiz bir uyum yakalarken, tatlının üç katlı görünümü ve şık sunumu ise göz dolduruyor.

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, Türk ve dünya mutfağından özel tatları misafirlerine sunmaya devam ediyor. Özsüt’ün maharetli ustaları bu kez, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez meyvesi kavunu, İtalya’dan dünyaya yayılan panna cotta ile buluşturdu.

Kavunlu Panna Cotta’da, özenle seçilmiş kavunlar ile hazırlanan sos, hafif ve leziz kremayla birlikte sunuluyor. Üç katlı görünümüyle damaklara olduğu kadar gözlere de hitap eden bu ferahlatıcı tatlıda, Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Kavunlu Panna Cotta, porsiyonu 13 TL’ye satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT