Kayısı, Portakal, Bal ve Çikolata’yı Buluşturan Lezzet

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kayısı, Portakal, Bal ve Çikolata’yı Buluşturan Lezzet

Kayısılı Bitter Çikolatalı Special çeşidinde Malatya’nın en kaliteli kayısılarını fındık ve doğal bal ile harmanlayan Güllüoğlu, bu lezzeti en kaliteli kakao çekirdeklerinden elde edilen bitter çikolata ile zirveye taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 10, 2012

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, kışa yeni lezzetlerle merhaba diyor. Kayısılı Bitter Çikolatalı Special ve Portakallı Kayısılı Special kuru pasta çeşitleriyle çay sofralarına yep yeni tatlar katmaya hazırlanan Güllüoğlu, hoş sohbetleri portakal, kayısı, bal ve çikolata ile tamamlıyor…

Dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, yeni kuru pasta çeşitleri ile sofralara konuk olmaya hazırlanıyor. Ekim ayının gelmesiyle birlikte artan çay sohbetlerini taçlandıracak yeni kuru pasta çeşitleriyle beş çaylarının aranan lezzeti olacak Nejat Güllü’nün tatlı kurabiyeleri, farklı tatlardan hoşlananların vazgeçilmezi olacak…

Deneyimli Güllüoğlu ustaları tarafından geliştirilen Kayısılı Bitter Çikolatalı Special ve Portakallı Kayısılı Special kuru pasta çeşitleriyle meyve tatlarını sofralara taşıyan Güllüoğlu, portakal ve kayısının muhteşem uyumunu bal ve çikolata ile tamamlıyor.

Kayısılı Bitter Çikolatalı Special çeşidinde Malatya’nın en kaliteli kayısılarını fındık ve doğal bal ile harmanlayan Güllüoğlu, bu lezzeti en kaliteli kakao çekirdeklerinden elde edilen bitter çikolata ile zirveye taşıyor. Portakallı Kayısılı Special ile ise fındık, kayısı, bal ve kış aylarının vazgeçilmez lezzeti portakallı birleştiren Güllüoğlu, special çikolata ile tamamladığı kuru pastasını tatlı severlerin beğenisine sunuyor.

Yeni kuru pasta çeşitlerinin yanı sıra baklavadan böreğe, pastadan lokuma 175 çeşit ürünüyle Türkiye’deki her ailenin sofrasına konuk olan Güllüoğlu’nda Kayısılı Bitter Çikolatalı Special ve Portakallı Kayısılı Special 30 TL/Kg’dan satışa sunuluyor.

Dünyanın farklı kültürlerini geleneksel Türk lezzetleri ile buluşturan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir, www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0 (212) 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT