Kendi Küçük, Etkisi Büyük; Duru’dan Çiya Aç Kat

Kendi Küçük, Etkisi Büyük; Duru’dan Çiya Aç Kat

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kendi Küçük, Etkisi Büyük; Duru’dan Çiya Aç Kat

Türkiye’nin lider gıda firmalarından Duru Bulgur, modern yaşamın baş döndüren temposunda sağlıklı beslenmeye yönelik farklı bir seçenek ile lezzet severlerin karşısına çıktı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2017

Duru Lival serisinden Çiya Aç-Kat, içerdiği besin öğeleri ile hem lezzetli ve hem tokluk veren bir beslenme alternatifi. Çiya Aç-Kat, pratik tek kullanımlık paketleri ile hızlı yemek hazırlama imkânı da sağlıyor.

Duru Bulgur, inovatif fikirleri ile doğanın binlerce yıllık sağlıklı ve doğal ürünlerini günlük beslenmenin parçası haline getiriyor. Duru Lival serisinin en yeni üyesi Çiya Aç Kat bunlardan biri.

8 gramlık çiya tohumları içeren paketleri ile günlük protein ve lif ihtiyacını pratik bir şekilde karşılamasına yardımcı oluyor. Özellikle sağlıklı beslenmek ve kilosuna dikkat etmek isteyenler için ideal bir çözüm olan Çiya, kendinden 10-12 kat fazla su emerek tokluk hissi de yaratıyor.

Güney Amerika’da yetişen bir tür adaçayı olan Salvia hispanica, tüm dünyada Chia (Çiya) bitkisi olarak biliniyor. Bu bitkinin tohumları Chia tohumu olarak tüketiliyor. Chia tohumu, en iyi Omega-3 kaynağı olarak bilinen somon ve keten tohumundan daha fazla Omega-3 içeriyor. Beyin ve kalp sağlığı için önemli olduğu bilinen Omega-3, düzenli Chia tohumu tüketildiğinde metabolizmaya büyük fayda sağlıyor.

Duru Çiya At-Kat, pişirmeden salatalara kahvaltı gevreklerine, yoğurda veya içeceklere eklenebiliyor. Pasta veya ekmeklere de katılabilen Çiya, reçellerde, pilav ve diğer tüm yemeklerde baharat gibi kullanılabiliyor.

Tek kullanımlık pratik ambalajı ile her an kullanıma hazır Çiya Aç-Kat, yoğun mesailerde ya da keyifli bir pazar kahvaltısında hem doyurucu hem de sağlıklı bir besin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT