Kendi Küçük Tadı Büyük Lezzet Hamsi, Cookbook'ta

Karadeniz kültürünün ve mutfağının vazgeçilmezi hamsi, Ocak ayı boyunca Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de yer alan CookBook Restaurant’da yöresel tatlardan oluşan bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2012

11.01.2012

Karadeniz kültürünün ve mutfağının vazgeçilmezi hamsi, Ocak ayı boyunca Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de yer alan CookBook Restaurant’da yöresel tatlardan oluşan bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in Executive Şef İsmail Tomurcukgül tarafından hazırlanan menü başlangıç olarak mısır ekmeği ve muhlama gibi tadımlıklar yer alıyor. Ardından Hamsi Salatası, Hamsi Pilaki, Çiroz, Zeytinyağlı Turşu tavalı ile hazırlanmış hamsi çeşitlemeleri sunuluyor.

Karadeniz mutfağının baş tacı hamsinin yanı sıra CookBook’un menüsünde diğer yöresel lezzetlerde yer alıyor. Etli karalahana sarması, pepeçura ile hazırlanmış laz böreği, köy usulü patatesten oluşan menünün kişi başı fiyatı 65 TL.

Sheraton İstanbul Ataköy
Telefon: 0212 413 06 00
Adres: Sahilyolu, Ataköy 34158 İstanbul, Türkiye
Web: www.sheratonistanbulatakoy.com.tr


Kendi Küçük Tadı Büyük Lezzet Hamsi, Cookbook'ta

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT