Kendi Mini, Mutluluğu Büyük Pastalar

Kendi Mini, Mutluluğu Büyük Pastalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kendi Mini, Mutluluğu Büyük Pastalar

Mutluluğun lezzetini damaklarımıza taşıyan Özsüt mini pastalar, yaz mevsiminin keyif ve neşesine doyamayanlar için birebir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 27, 2015

Mutluluğun lezzetini damaklarımıza taşıyan Özsüt mini pastalar, yaz mevsiminin keyif ve neşesine doyamayanlar için birebir. Rengarenk mini pastalar içerisinde hem meyve severleri, hem de çikolatadan vazgeçmeyenleri mutlu edecek 6 çeşit bulunuyor.

Mini pastaları ile gönülleri fetheden Özsüt, menüsüne yaz başında eklediği yeni mini pasta reçeteleri ile de, adeta mutluluğun elle tutulur halini sunmaya devam ediyor. Yazın son demlerinde mevsimin keyfine doyamadıysanız, bu rengarenk pastalar ile yazın neşesini yaşamaya devam edebilirsiniz.

Özsüt’ün Fransa’da eğitim alan pasta şefleri, bu gülümseten lezzetleri tasarlarken hem meyve severleri hem de çikolatadan vazgeçmeyenleri düşündü. Tatlı mı tatlı mini pasta çeşitleri içerisinde, Fransız mutfağını selamlayan Profiterollü Pasta, rengarenk Meyve Küpü, yemeye kıyamayacağınız Muzlu Kirpi, ekşimtırak ferahlığıyla Limonlu Pasta, şık görünümüyle Çikolata&Frambuaz ve pirinç patlaklı Crunch Pasta yer alıyor.

Özsüt’ün mini pastalarının her biri damaklarımızda yaza yakışan lezzetler bırakıyor; bizi keyif ve lezzetle sarmalıyor. Özsüt, mutluluk tadında lezzetleri ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT