Kendi Yağında Pişen Köfte

Kendi Yağında Pişen Köfte

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kendi Yağında Pişen Köfte

Mönüsünü genişleten ve dünya mutfağını da dahil eden Filizler Köftecisi’nde canınızın çektiği herşeyi bulmanız da mümkün.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2014

20 yıldır lezzet ve kalitesinden ödün vermeden yoluna devam eden Filizler Köftecisi’nin hikayesi Tuzla’da başlıyor. Kapısında kuyrukların oluştuğu dolup taşan bir restoran olan Filizler Köftecisi, öğrenciden, çalışana, sanat dünyasının ünlü isimlerinden düğün sonrası kutlama yemeklerini düzenleyen yeni evli çiftlere kadar birçok farklı profilden kişiyi ağırlıyor.

Balıkesir’in Gönen İlçesi’nden kendileri için özel olarak yetiştirilen genç erkek danalardan elde edilen etler, bir gün sonra Filizler’in soğuk hava depolarına getiriliyor ve depoda bir hafta süreyle kemik iliğinin ete nüfuz etmesi için dinlendiriliyor. Bu işlem de etin lezzetini artırmak için yapılıyor. Öte yandan Filizler’de hazırlanan köftelere hiçbir katkı maddesi konmuyor, Köftelerde kullanılan baharatlar ise yine Filizler bünyesinde hazırlanıyor. Sonuç olarak yağları donmayan köfteler bu şekilde elde ediliyor. Köfteye pişerken, hiçbir şekilde yağ eklenmiyor ve kendi yağıyla pişen köfteler ızgaradan indikten yarım saat sonra bile donmamış halde ve yenmeye hazır oluyor.

Filizler Köftecisi usta aşçıları tarafından yapılan tatlılar, zeytinyağlılar ve ayranlarla yemeklerini zenginleştiren marka, her damağa hitap eden yemek mönüsüyle İstanbullularla buluşuyor.

İkinci restoranlarını Kız Kulesi’nin karşısında açan mekanda boğaza karşı oturduğunuzda Ayasofya, Sultan Ahmet, Sülemaniye, Cihangir ve Yavuz Sultan Selim Camii, Galata Köprüsü, Galata Kulesi, Topkapı ve Dolmabahçe Sarayı’nı birkaç saniye içinde bir baştan diğer başa görebilirsiniz. Tarihi bir İstanbul turunu saniyelerle gerçekleştirebileceğiniz bu sofistike mekan, ambiansına yakışır menüsünden seçeceğiniz bir ürünü ise restoranın hangi bölümünde yerseniz yiyin aynı manzarayı görmeniz mümkün.

Mönüsünü genişleten ve dünya mutfağını da dahil eden Filizler Köftecisi’nde canınızın çektiği herşeyi bulmanız da mümkün. Köfte ana yemek olmak üzere, steak, balık, salata çeşitleri, özel kahvaltı tabakları, tiremusu, kabak tatlısı, pasta, cheesecake gibi birçok alternatif farklı damak tatları olan kişileri aynı anda biraraya getiriyor.Ayrıca isterseniz market bölümünden kahvaltı ürünleri dahil olmak üzere yediğiniz birçok ürünü evinize de alabilirsiniz.

Son bir yıl içinde Ümraniye’de de yeni bir şube açan ve Tuzla’da bulunan şubelerine ilave 250 kişilik bahçe kısmını hizmete sokarak daha cok kişiye açık havada hizmet veren Filizler Köftecisi özellikle bahar ve yaz aylarında büyük organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT