KFC ve Pizza Hut Restoranlarından Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC ve Pizza Hut Restoranlarından Kampanya

Kampanyaya katılan Avealılar ve Türk Telekomlular, tüm Türkiye’deki KFC ve Pizza Hut restoranlarından kampanya menülerinden birini tercih ettiklerinde, aynı menünün ikincisine ücret ödemeden sahip olacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 5, 2012

05.07.2012

En sevilen markalarla yaptığı iş birlikleri ile birbirinden iddialı kampanyalara imza atan Avea 29 Haziran-15 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak KFC ve Pizza Hut Kampanyaları ile müşterilerine her yerde kazandırmaya devam ediyor.

Kampanyaya katılan Avealılar ve Türk Telekomlular, tüm Türkiye’deki KFC ve Pizza Hut restoranlarından kampanya menülerinden birini tercih ettiklerinde, aynı menünün ikincisine ücret ödemeden sahip olacaklar.

Avea yeni kampanyası KFC’de, Fillet Zinger Burger, 5’li Hot Wings ya da But Menü’lerde; Pizza Hut’da ise, küçük boy super supreme pizza, elma dilim patates, coca cola, sufle ya da dondurmadan oluşan Super Menü’lerde geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Avealıların KFC ya da PIZZAHUT yazıp 5060’a SMS göndermeleri, Türk Telekom bireysel müşterilerinin ise PIZZAHUT boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte sabit ev telefon numaralarını 6616’ya göndermeleri veya 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetlerinden müşteri temsilcisine bağlanarak kampanya şifresi almaları yeterli olacak. Aldıkları kampanya şifreleri ile, KFC için; KFC restoranlarından, 4443555 hızlı sipariş hattından, www.kfcturkiye.com ve www.yemeksepeti.com’dan; Pizza Hut için ise, Pizza Hut restoranlarından, 4446555 sipariş hattından, www.pizzahut.com.tr veya www.yemeksepeti.com'dan “1 menü alana 1 menü bedava” fırsatı yakalanabilecek.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgiye avea.com.tr, avea.com.tr/avantajavea 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Bayi ve Ofis kanalları,www.turktelekom.com.tr,www.kfcturkiye.com ve www.pizzahut.com.tr adreslerinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT