KFC’den Yeni Box Master Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’den Yeni Box Master Menü

KFC yepyeni bir lezzetle tavukseverlere sürpriz yapıyor. Tortilla ekmeğine sarılmış %100 tavuk fileto, patates pane, taze yeşillik ve domatesin birlikteliğinden doğan yeni KFC Box Master’ın fiyatı sadece 7,50TL.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 11, 2011

11.11.2011

KFC yepyeni bir lezzetle tavukseverlere sürpriz yapıyor.

Tortilla ekmeğine sarılmış %100 tavuk fileto, patates pane, taze yeşillik ve domatesin birlikteliğinden doğan yeni KFC Box Master’ın fiyatı sadece 7,50TL. KFC Box Master, patates kızartması ve içecekten oluşan KFC Box Master Menü’nün fiyatı ise 10,25TL.

11 baharatlı gizli tarifiyle tüm dünyanın sevdiği tavuk restoran zinciri KFC, tavuk severlere yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. KFC’nin son lezzet bombası KFC Box Master, tortilla ekmeğine sarılı bir çeşit dürüm olarak sunuluyor. Tortilla ekmeğine sarılmış %100 tavuk fileto, patates pane, taptaze yeşillik ve domatesten oluşan Box Master sizi alıştığınızdan farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

KFC Box Master’ın fiyatı sadece 7,50TL. KFC Box Master, patates kızartması ve içecekten oluşan KFC Box Master Menü’nün fiyatı ise 10,25TL.

Pascal Nouma, KFC’yi Sevdi

KFC, yepyeni lezzeti Box Master’ın tanıtımı için 2.kez Pascal Nouma’yla birlikte çalıştı. Böylece KFC, Nouma’lı reklam filmlerine de bir yenisini eklemiş oldu.

Web: www.kfcturkiye.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT