KFC’nin Yeni Menüsü Yine Herkesi Uçuracak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’nin Yeni Menüsü Yine Herkesi Uçuracak

Master Menü, tek menüde birçok farklı lezzeti deneyimlemek ve her birinden ayrı bir damak zevki almak isteyenler için hazırlandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2013

Açlık başına vurduğunda, KFC Master Menü yanında.

KFC yepyeni bir lezzetle tavukseverlere sürpriz yapıyor. Box master, 6’lı Hot Shots, Coleslaw, patates kızartması ve içecek birlikteliğinden doğan yeni KFC Master Menü çok uygun fiyatıyla dopdolu bir öğün arayanların favorisi olmaya aday.

11 baharatlı gizli tarifiyle tüm dünyanın sevdiği tavuk restoran zinciri KFC, tavuk severlere yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. KFC’nin son lezzet bombası KFC Master Menü, Box master, 6’lı Hot Shots, Coleslaw, patates kızartması ve içecekten oluşurken, sizi alıştığınızdan farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

KFC, yeni çılgınlığı KFC Master Menü ile tavuk tutkunlarının gönüllerini ve damaklarını bir kez daha fethedecek. Master Menü, tek menüde birçok farklı lezzeti deneyimlemek ve her birinden ayrı bir damak zevki almak isteyenler için hazırlandı.

KFC Master Menü, bu zengin içeriği ve 14,25 TL’lik restoran satış fiyatı ile açlığa yer bırakmıyor. Eve servislerde ise, 15,75 TL’ye dopdolu Master Menü kapınıza kadar geliyor.

Dopdolu bir ziyafetinin yeni adı, KFC Master Menü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT