Kiraz ve Vişne Günleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kiraz ve Vişne Günleri Başlıyor

Şehrin merkezi Taksim’de, Elite World İstanbul Hotel, Coffee Company her ay düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerde misafirlerini mevsime özel farklı lezzetler ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2011

23.06.2011

Şehrin merkezi Taksim’de, Elite World İstanbul Hotel, Coffee Company her ay düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerde misafirlerini mevsime özel farklı lezzetler ile buluşturuyor.

Konforlu ortamı ile göze, farklı tatları içeren menüsü ile gelenlerin damak zevkine hitap eden Coffee Company, bu ay kiraz ve vişne tutkunlarını ve yeni tatları keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Dünya kahvelerinin nefis kokularına karışan lezzetli tatlılar eşliğinde tatlı sohbetlerin mekânı Coffee Company’de 20 -30 Haziran 2011 tarihleri arasında Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından özenle hazırlanan “Kiraz ve Vişne Günleri” nde kirazlı-vişneli tart, kirazlı- vişneli milföy, Fransız kremalı vişneli pasta, kirazlı-vişneli ’’macaron cookies’’, kirazlı-vişneli ‘’ eclairs’’, lezzet tutkunları ile buluşuyor.

Yazın sıcak günlerinde içinizi serinletecek olan kirazlı-vişneli limonata, kirazlı-vişneli frozenlar, kirazlı vişneli sütlaç ve kirazlı-vişneli dondurma ise damağınızda lezzet fırtınası estirecek.

Bu özel lezzetlerin fiyatları 8 TL ile 15 TL arasında değişiyor…

Adres: Sehit Muhtar Cad. No: 42 Taksim, İstanbul
Telefon: 0212 313 83 83
Web: www.eliteworldhotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT