Kış Aylarının Vazgeçilmez Lezzeti: Ayva Tatlısı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kış Aylarının Vazgeçilmez Lezzeti: Ayva Tatlısı

Ağızda kolayca ezilen yumuşacık dokusu, enfes şerbeti ve aklınızı başınızdan alacak süt kokulu kaymağı ile vazgeçemeyeceğiniz, Tatlıcı Tombak’ın ayva tatlısı mevsim meyveleri kullanılarak hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2012

Geleneksel lezzetleri modern bakış açısıyla buluşturan Tatlıcı Tombak, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan meyve tatlılarının en sevileni; ayva tatlısını Kurban Bayramı’nda sofralara taşıyor. Tatlıcı Tombak’ın özel olarak ürettiği süt kokulu kaymakla servis edilen ayva tatlısı bu bayramın en özel ve hafif lezzetlerinden olacak…

Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan meyve tatlıları, baş döndürücü hafifliği ve unutulmaz lezzetiyle bayram sofralarına dönüyor. Geleneksel lezzetlerin modern temsilcisi olan Tatlıcı Tombak, her bayram olduğu gibi bu sene de en özel tatları sofralara taşıyor. Yılın özlemle beklenen zamanı bayram ile birlikte artan tatlı tüketimi için hafif bir alternatif olan, Tatlıcı Tombak’ın ayva tatlısı, kaymak ile taçlanarak hem göze hem damağa hitap ediyor.

Ağızda kolayca ezilen yumuşacık dokusu, enfes şerbeti ve aklınızı başınızdan alacak süt kokulu kaymağı ile vazgeçemeyeceğiniz, Tatlıcı Tombak’ın ayva tatlısı mevsim meyveleri kullanılarak hazırlanıyor.

Sanki evde yapılmış gibi en doğal malzemeler kullanılarak tatlı severlere sunulan ayva tatlısı, Tatlıcı Tombak ustalarının marifetli elleri ile lezzet serüvenini bir üst noktaya taşıyor. Her aşamasında yüzde yüz doğal malzemelerin kullanıldığı ayva tatlıları şerbetine dolgun kıvamını veren doğal şeker ile hazırlanıyor. Tatlıcı Tombak tarafından geliştirilen özel kaymağı ise, süt ve irmiğin mükemmel birleşimini yansıttığı gibi geleneksel kaymağa göre uzun ömürlü oluşu ile de tazeliğini uzun süre koruyor.

En kaliteli hammaddeler ile ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgeli Tatlıcı Tombak tesislerinde üretilen ayva tatlısı, Tatlıcı Tombak'ın en özel diğer lezzetleri ve size en yakın Tatlıcı Tombak şubesi için www.tombakgida.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT