Kışın İçiniz Sıcak Ağzınız Tatlı Olsun

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kışın İçiniz Sıcak Ağzınız Tatlı Olsun

Güçlü bir geleneğin temsilcisi olan, baklavalarıyla ünlü Faruk Güllüoğlu, havaların soğumasıyla beraber sıcak içecek seçeneklerini arttırdı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2012

Faruk Güllüoğlu’nun sıcak içecek seçenekleriyle içiniz ısınacak. Çekirdek kahve, gerçek sütle hazırlanan sıcak çikolata ve salebin tadı damağınızda kalacak.

Kışın gelmesiyle beraber sıcak içeceklere olan talep arttı. Bu talep artışı doğrultusunda sıcak içecek çeşitlerini arttıran Faruk Güllüoğlu, içecek yelpazesindeki kahve, sıcak çikolata tatlarını yeniledi ve salepi de kışa özel menüsüne ekledi. Gerçek sütle hazırlanan lezzetli taze çikolata ve saleple içiniz ısınacak, çekirdek kahvenin tadı damağınızda kalacak.

Güçlü bir geleneğin temsilcisi olan, baklavalarıyla ünlü Faruk Güllüoğlu, havaların soğumasıyla beraber sıcak içecek seçeneklerini arttırdı. Farklı damak tatlarına hitap eden sıcak içeceklerde taze ürünler kullanılıyor ve bu ürünler gerçek sütle hazırlanarak servis ediliyor. Artık kışın vazgeçilmezleri olarak kabul edilen, kahve, sıcak çikolatayı sunmanın yanısıra geleneksel bir tat olan salepe de sahip çıkarak müşterilerine sunuyor. Gerçek sütle hazırlanan sıcak çikolata ve salep içinizi ısıtacak, çekirdek kahvenin cazibesi karşısında büyüleneceksiniz.

Sıcak içeceğin ayrılmaz parçası olan tatlı ihtiyacınızı da düşünen Faruk Güllüoğlu tatlınızı da unutmadı Üç içecekten birini seçen, istediği dilim pastayı indirimli olarak alabilecek.

Köklü bir geçmişi olan baklavacı Faruk Güllüoğlu, çağın gerekleri ve müşterilerinin beklentileri doğrultusunda yeni uygulamalar ve son olarak da vermeye başladığı franchiselerle daha çok kişinin damaklarını fethetmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT