Kitchenette, Baharı Mevsimsel, Taze ve Özgün Lezzetler ile Karşılıyor

Kitchenette, Baharı Mevsimsel, Taze ve Özgün Lezzetler ile Karşılıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette, Baharı Mevsimsel, Taze ve Özgün Lezzetler ile Karşılıyor

Daima taze ve mevsimine göre yemekler sunan Kitchenette’in yenilenen menüsü, bahar aylarında da konuklarını şaşırtmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2017
>

Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler ile yenilenen Kitchenette’in menüsünde bulunan sağlıklı taze salata çeşitleri, bahar aylarında hem dengeli beslenmek hem de hafif ve lezzetli tatlar isteyen misafirlerini bekliyor.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile menüsünü yenileyen Kitchenette’in mevsimsel lezzetler ile hazırladığı Salata çeşitleri arasında “Armutlu ve Keçi Peynirli Salata” ve “Izgarada Somon Salatası” göze çarpıyor.

Bahar aylarına göre mevsimsel içerikler ile hazırlanan “Armutlu ve Keçi Peynirli Salata” içerisinde keçi peyniri, armut, chia tohumu, poşe pancar ve karışık yeşillikler ile bulunurken ‘Izgarada Somon Salatası’ da sağlıklı lezzeti ile konukların beğenisine sunuluyor.

Kitchenette’in “Birlikte daha güzel” mottosu ile hazırlanan diğer paylaşımlık salataları arasında, “Tahıl Ambarı Salatası”, Kinoalı Beyaz”, “Ilık Ton Balığı Salatası” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün lezzetleri bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT