Kitchenette Fit For You Menüsü Yenilendi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette Fit For You Menüsü Yenilendi!

Formuna dikkat edenlerin vazgeçilmezi haline gelen Kitchenette’in ‘Fit For You’ menüsü, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Yasemin Bradley’nin danışmanlığında yenilendi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2011

14.11.2011

Formuna dikkat edenlerin vazgeçilmezi haline gelen Kitchenette’in ‘Fit For You’ menüsü, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Yasemin Bradley’nin danışmanlığında yenilendi. Düşük kalorili seçimleri ve lezzeti bir arada sunan yeni Fit For You menüsü, bu yıl da formunu korurken damak tadından ödün vermeyenlerin favorisi olacak.

Sağlıklı yemek anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Kitchenette’in Fit For You menüsü, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Yasemin Bradley’nin danışmanlığında yenilendi. Pizzadan wrap’e, somon balığından çeşitli salata ve çorba alternatiflerine kadar birçok yemeği, tatlıyı ve detox içeceği aynı lezzetle fakat çok daha düşük kaloride sunan yeni Fit For You menüsü, yenilenen içeriği ile Kitchenette menüsündeki yerini aldı. Yeni menüde yer alan kalori değerleri ile dileyen herkes, tükettiği ürünleri kontrol altında tutabilecek.

Formuna Dikkat Ederken, Lezzetten Vazgeçmeyenlere
Fit For You menüsünde yer alan tarifler düşük kalorili malzemeler ve alternatif pişirme yöntemleri ile kalorileri, yağ ve şeker oranları düşürülerek oluşturuluyor. Zengin seçenekleriyle sağlıklı beslenmek isteyenler için de farklı alternatifler yaratan menü, bu sezonda da formuna dikkat ederken, lezzetten de vazgeçemeyen herkesin favorisi olacak.

Dr. Yasemin Bradley’in özel çalışmasıyla ‘light menü’ anlayışına bambaşka bir bakış açısı getiren yeni ‘Fit For You’ menüsünde, detoks içeceklerden özel yöntemlerle hazırlanmış düşük kalorili tatlılara kadar birbirinden farklı pek çok seçeneği bir arada bulabileceksiniz.

Kitchenette menüleri dünya mutfaklarının seçkin lezzetleriyle zenginleşmeye devam ediyor. Alaturka burger, parmesanlı tavuk, baklava hamuruna sarılı levrek, detox içecekler ve daha pek çok yeni seçenek, Kitchenette’in herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikteki yeni menüsünde sizleri bekliyor. Kitchenette menüsünde kahvaltı, başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık ve kendi pastanesinden çıkan nefis ekmekve tatlıların yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekler yer alıyor.

www.kitchenette.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT