Kitchenette ile Yaz Ayları Birlikte Daha Lezzetli

Kitchenette ile Yaz Ayları Birlikte Daha Lezzetli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette ile Yaz Ayları Birlikte Daha Lezzetli

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette yaz ayları için menüsünü yeniledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 29, 2017

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine daima taze ve mevsime göre yemekler sunan Kitchenette’in yenilenen menüsünde şefin özel seçimi olarak yer alan “4 Dörtlük Islak Hamburger” dikkat çekiyor. Kimyonlu özel hamburger köftesi, sarımsaklı domates sos, karamelize soğan ve mozzarella peyniri ile hazırlanan ıslak hamburger, burger severlerin yeni favorisi olacak. Avakado, cheddar peyniri ve Meksika fasulyesi gibi zengin içeriklerle hazırlanan “Izgara Tavuklu Taco” da öne çıkan lezzetlerden.

Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani, sağlıklı ve dengeli beslenme anlayışı ile kalori kısıtlamadan, hafif ve özgün tatlar isteyen misafirler için oluşturulan “Birlikte Daha Formda” bölümüne de mevsime uygun yeni lezzetler ekledi. “Enginarlı ve otlu pizza”, “Ev yapımı tütsülenmiş somon salatası” ve “Levrek Tartar” yaz aylarında hafif lezzetler arayanlar için ideal.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT