Köfteci Ramiz'den Lezzet Serisi : Sütlü Tatlılar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Köfteci Ramiz'den Lezzet Serisi : Sütlü Tatlılar

Tatlı Sanat’tır diyerek çıktığı yolda, Sütlü Tatlıları ile mucizeler yaratan Köfteci Ramiz’in muhteşem Sütlü tatlılarına şimdi tüm Köfteci Ramiz şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 18, 2012

Köfteci Ramiz’den her güne yeni bir Sütlü Tatlı..

Her zevke ve her damağa hitap eden muhteşem sütlü tatlılar şimdi Köfteci Ramiz’de buluşuyor.

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini dünya tatlarıyla buluşturan Köfteci Ramiz, köfteden özel soslu tavuğa, Ege otlarından dünya mutfaklarının muhteşem salata çeşitlerine ve çeşit çeşit yemeklerinden sonra bir ilk olarak ürün yelpazesinde sütlü tatlılara da yer veriyor.

Ağır tatlılardan çekinen tatlı severlerin en önemli alternatifi olan sütlü tatlılar, hem hafif olmaları hem de lezzetli olmalarıyla damaklar da müthiş tatlar bırakıyor. Sütlü tatlıların en sevilen çeşitleri olan ve sütlü tatlıların baş tacı olan fırın sütlaç, keşkül, kazandibi, tavuk göğsü, ve kremşokola şimdi Köfteci Ramiz ile hem damağa hem göze hitap ediyor.

Geleneksel sütlü tatlıları modern bakış açısıyla tüketici ile buluşturan Köfteci Ramiz, sonbaharın başlamasıyla sonbahar kasvetini üzerinizden atmanız için siz tatlı severlere çok özel bir Sütlü Tatlı mutfağı hazırladı.

Tatlı Sanat’tır diyerek çıktığı yolda, Sütlü Tatlıları ile mucizeler yaratan Köfteci Ramiz’in muhteşem Sütlü tatlılarına şimdi tüm Köfteci Ramiz şubelerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT