Köfteci Ramiz’den Yepyeni Bir Lezzet: Yoğurtlu Köfte

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Köfteci Ramiz’den Yepyeni Bir Lezzet: Yoğurtlu Köfte

“Değişmeyen lezzet, uygun fiyat” ilkesiyle müşterilerine eşsiz lezzetler sunan Köfteci Ramiz, Türk Mutfağı’nın benzersiz lezzetleriyle şölen havası yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2012

“Değişmeyen lezzet, uygun fiyat” ilkesiyle müşterilerine eşsiz lezzetler sunan Köfteci Ramiz, Türk Mutfağı’nın benzersiz lezzetleriyle şölen havası yaşatıyor.

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini, dünyanın farklı tatlarıyla buluşturan ve damak tadına düşkün olanların ortak tercihi haline gelen Köfteci Ramiz mönüsüne yepyeni bir lezzet ekledi. Köfteci Ramiz’in yeni lezzeti Ramiz Yoğurtlu Köfte damak tadına önem verenlerin ilk tercihi olmaya aday. Köfteci Ramiz’in klasik köftesi lezzet ustalarının özel tarifi olan domates sosu, yoğurt ve tereyağı ile eşsiz bir lezzet şölenine döşüyor.

Yoğurdun sağlığı ve doğal domatesin eşsiz tadının Ramiz Köfte’nin özel eti ve baharatlarının buluşması ile Ramiz Yoğurtlu Köfte damakları şenlendiriyor. Köfteci Ramiz’in fark yaratan mönüsü Ramiz Yoğurtlu Köfte ile taçlandırıyor. Ramiz Yoğurtlu Köfte görsel olarak da iştah açıcı bir şekilde servis ediliyor. Baştan çıkaran tatları ile lezzet avcılarının gözdesi olan Köfteci Ramiz, enfes lezzetleri ve benzersiz sunumlarıyla sizi tadına doyulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Köftesi ile bir klasik haline gelen Köfteci Ramiz, Ege’nin eşsiz otları ve dünyanın farklı lezzetlerinin buluştuğu salata barı ve enfes tatlıları ile yemek keyfinizi şölene dönüştürüyor.

www.kofteciramiz.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT