Kurban Etsiz Bayram Baklavasız Olmaz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kurban Etsiz Bayram Baklavasız Olmaz

Birlikte olunan anları tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, kurban bayramında da sofralarınızdaki yerini almaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 3, 2011

03.11.2011

Baklava denilince akla gelen ilk isim olan Güllüoğlu, Kurban Bayramı’nda sofralara ve sohbetlere tat katıyor. Bir buçuk asırlık deneyimin her bir baklava katına lezzet olarak yansıdığı Güllüoğlu baklavaları, fıstıklı ve cevizli çeşitleri ile gelenekleri sürdürmeye devam ediyor. Nesilden nesile baklavanın değişmeyen adresi Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, bu bayramda damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak.

Ailelerin bir araya geldiği yılın en anlamlı günleridir bayramlar… Şeker bayramının hemen arkasından gelen kurban bayramı, özlemlerin giderilmesi, hoş sohbetlerin gerçekleşmesi ve güzel sofralarda doyumsuz lezzetlerin paylaşılması demektir. Özellikle kurban bayramını anlamlı kılan kurban eti ile yapılacak yemeklere eşlik eden baklava evlerimizin olmazsa olmazıdır. 140 yıldır baklavanın tek adresi Güllüoğlu 4 gün sürecek bayramınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Her diliminde ustaların emeğini konuşturduğu, içindeki fıstık ve cevizin muhteşem tadı ile hem göze hem damağa hitap eden Güllüoğlu baklavaları herkesin tatlı keyfine ortak oluyor.

Birlikte olunan anları tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, kurban bayramında da sofralarınızdaki yerini almaya hazır. Her bir katında el emeğinin, ustalığın izlerini taşıyan baklavanın, Gaziantep’in muhteşem doğasının bir parçası fıstık ile Ege’nin sonsuz yeşilliğinden kopan cevizin birlikteliği, aile sohbetlerine tat katıyor. Kuşaktan kuşağa baklava yapımının aktarıldığı, ustalığın babadan oğla geçtiği Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası; aile olmanın, birlikte olmanın önem kazandığı, paylaşmanın keyfinin yaşandığı bayramların vazgeçilmez adresi.

Bayram ziyaretlerini tatlandıran Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 16 noktada, yurtdışında ise 7 şubede hizmet veriyor. Yurt içinde İstanbul’da Hasanpaşa, Kağıthane, Mısır Çarşısı, Beyazıt, Ümraniye, Mecidiyeköy, Fulya, Kadıköy, Üsküdar, Otogar, Sultanbeyli, Pendik’te; Bursa’da Heykel, Nilüfer ve İzmit’te Merkez ve Gebze şubelerinde; yurtdışında ABD’de Manhattan, Brooklyn, Astoria, Los Angeles, Hollanda’da Amsterdam ve Kuveyt, Libya’da Trablusgarp’da sizleri bekliyor. Güllüoğlu çok yakında Ankara, Bursa Kent Meydanı’nda ve Malatya’da; yurtdışında, ABD New Jersey, Miami ve Brighton’da; Almanya Düsseldorf’ta açacağı yeni şubelerinde konuklarını ağırlayacak. Güllüoğlu’nda bazı ürünlerin yurtiçi perakende satış fiyatları; Cevizli Baklava: 32 TL/ Kg, Fıstıklı Baklava: 37 TL /Kg.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT