La Boom’dan Lezzet Patlaması

La Boom kış sezonu için hazırladığı yeni mönüsüyle damaklarda lezzet patlaması yaşatacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 28, 2013

La Boom kış sezonu için hazırladığı yeni mönüsüyle damaklarda lezzet patlaması yaşatacak!

İstanbul’un hip mekanlarından La Boom, yeni sezona iddialı bir menüyle giriyor. La Boom mutfak şefi Fikri Kaya tarafından hazırlanan ve farklı lezzetleri biraraya getiriyor.Ağızlarda eriyen “Lağos Buğulama”, kabuklu deniz ürünlerinin en lezzetlilerinden “Istakozlu Makarna” ve “Kral Yengeç Bacağı” gibi leziz seçeneklerler özellikle deniz ürünü sevenlerin damaklarında unutamayacakları tatlar bırakıyor. La Boom’un yine kış ayları için özel olarak mönüsünde yer verdiği “Kuşkonmazlı Bonfile” si ise ana yemek olarak et tercih edenlere farklı bir alternatif sunuyor.

La Boom’daki lezzet patlaması tatlı ve kokteyl mönüsüyle de devam ediyor. Kış aylarının vazgeçilmezi kestane ve sıcacık sufleyi bir araya getirerek yaratılan “Kestaneli Sufle”, sufleyi klasik kalıbından dışarı çıkarırken, Espuar, Spatini, Gold Digger, Braveheart gibi efsane kokteyller de bu kış La Boom’de müdavimleri bekliyor!

La Boom’dan Lezzet Patlaması

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT