La Petite Maison'da Caz Brunch Günleri Başlıyor

La Petite Maison'da Caz Brunch Günleri Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison'da Caz Brunch Günleri Başlıyor

La Petite Maison, 14 Eylül tarihinden itibaren her pazar günü, özel ve ayrıcalıklı brunchlar için konuklarını bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2014

Fransız Rivierası’nın tatlarını, kültürünü ve atmosferini İstanbul’a sunan La Petite Maison, 7 Eylül’den itibaren her pazar günü konuklarına benzersiz brunch keyfi sunuyor.

İstanbulluları Fransız Akdeniz ve Nice mutfağının eşsiz lezzetleri ile buluşturan La Petite Maison, 7 Eylül tarihinden itibaren efsanevi brunch pazarlarına başlıyor. Nişantaşı’ndaki tarihi Maçka Palas’ta yer alan restoran, her pazar günü saat 11:00-15:00 arasında özgün mönüsü ve lezzetleri ile konuklarını ağırlayacak.

Fransız Rivierası’nın tatlarını, kültürünü ve atmosferini özgün bir sentezle İstanbul’a sunan La Petite Maison’da brunch keyfi, restoranın sofistike ambiyansı ile dikkat çeken terasında gerçekleşecek. Klasik bir Fransız bahçesi ruhuyla tasarlanan teras, 200 metrekarelik peyzajlı alanıyla konuklarına çok özel bir Pazar günü vaat ediyor.

Brunchlarda, terasın masalsı mekânı ve şef Liam Smith-Laing ile ekibinin özenle hazırladığı doyumsuz lezzetler, canlı caz müziği ile bütünleşecek. Caz Brunchlar, konuklarını şehrin ve gündemin yoğunluğundan alarak cazın büyüsünde lezzet dolu keyifli bir pazara davet ediyor.

Caz Brunch mönüsünde bulunan Eggs Provençale (Provence usulü yumurta), Poached egg with mushrooms and parmesan cream (Mantar ve parmesan kremalı çılbır), Granola with figs and yogurt (İncir ve yoğurtlu granola), Quinoa salatası, Balık carpaccio gibi lezzetler brunch için özel hazırlanmış içecekler eşliğinde, La Petite Maison farkıyla sunulacak.

Caz Brunchlar, çocuklar için de özel hizmet sunuyor. Minikler ve ailelerinin, etkileyici La Petite Maison terasında mutlu bir zaman geçirmeleri için pastel boyalar, bebek sandalyeleri, çocuklara uygun kaşık, çatal gibi detaylar unutulmadı.

La Petite Maison, 7 Eylül tarihinden itibaren her pazar günü, özel ve ayrıcalıklı brunchlar için konuklarını bekliyor.

La Petite Maison İstanbul
Maçka Palas, Maçka Cad. No: 33b
34367 – Şişli / İstanbul
Tel: +90 (0) 212 232 0232
Bilgi ve rezervasyon için : http://www.lpmistanbul.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT