La Petite Maison’dan Mevsimsel Lezzetlere Övgü

La Petite Maison’dan Mevsimsel Lezzetlere Övgü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison’dan Mevsimsel Lezzetlere Övgü

Mevsimsel içeriği ve yoğun lezzeti ile “Aubergine Grillee”, peynir, domates, patlıcan ve fesleğenin bileşiminden oluşan muhteşem bir tat olarak karşımıza çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2017

Güney Fransa mutfağından özel lezzetleri modern ve yaratıcı sunumlarla birleştiren La Petite Maison, kaliteli yemek ve servisinin yanı sıra, mevsiminde menüsüne eklediği imza yemekleri ile de büyük ilgi görüyor.

Tüm dünyadaki La Petite Maison mutfaklarının vazgeçilmez yemeği “Aubergine Grillee, Mozzarella et Crevettes au Pistou” (“Mozzarella, Karides ve Pesto eşliğinde sunulan Izgara Patlıcan”) La Petite Maison İstanbul’un da menüsünde kendine özgü seçeneklerden biri olarak yerini aldı.

Mevsimsel içeriği ve yoğun lezzeti ile “Aubergine Grillee”, peynir, domates, patlıcan ve fesleğenin bileşiminden oluşan muhteşem bir tat olarak karşımıza çıkıyor.

Akdeniz mutfağından ilham alınarak yorumlanan ve sevilen bir yemek olan “Aubergine Grillee” yumuşayıncaya kadar pişirilmiş ızgara patlıcan dilimleri, domates fondü tabakası, fesleğenli pesto, manda mozarella dilimleri, sotelenmiş kırmızı karides ve taze fesleğen ile hazırlanıyor. Yemeğin sosu, soğan, domates ve tonbalığı kemiklerinin kaynatılmasıyla elde edilen özel bir karışımla lezzetlendiriliyor. Buffalo mozzarella ve karidesin yoğun tat kombinasyonu yemeğin narin yapısını ortaya çıkartıyor.

La Petite Maison, “Burada herkes ünlüdür” (“Tous Célèbres Ici”) mottosu ile misafirlerini rahat ve samimi bir ortamda unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatmaya bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT