Lab Burger İle Etin Lezzetini Hissedin!

Lab Burger İle Etin Lezzetini Hissedin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lab Burger İle Etin Lezzetini Hissedin!

Gurme burger laboratuvarı BurgerLab’in spesiyali Lab Burger, lezzeti ve görüntüsüyle hem göze hem damağa hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 16, 2016

“İyi Et İyi Burger” mottosuna sahip BurgerLab’in özel reçetesi Lab Burger, etin tadını çıkarmak isteyen lezzet tutkunlarını bekliyor.

Gurme burger laboratuvarı BurgerLab’in spesiyali Lab Burger, lezzeti ve görüntüsüyle hem göze hem damağa hitap ediyor. Az ve öz malzeme içeren Lab Burger, 200 gr burger köftesinin üzerine eklenen karamalize soğan, füme dana bacon ve cheddar peynir ile eşsiz bir tada dönüşüyor. İçerisinde başka hiçbir sos ve katkı maddesi içermeyen Lab Burger, Russet Burbank patatesleri ile sunuluyor.

“İyi Et İyi Burger” mottosunu menüsüne ustalıkla yansıtan BurgerLab, doğru, dürüst besicilik ve bilinçli kesim ile elde edilen günlük hazırlanmış, dondurulmamış, katkı maddesi içermeyen etlerden hazırladığı burger köftesine sadece tuz ve karabiber ekliyor. İyi burgeri sosa bulanmadan, şatafatlı tabaklara devasa porsiyonlara ihtiyaç duymadan meraklılarına servis ediyor.

2013 yılında Karaköy’de kurulan BurgerLab, İstanbul’da toplam Karaköy, Akmerkez, Atatürk Havalimanı, Zorlu Center ve Maslak Uniq olmak üzere 5 noktada faaliyet gösteriyor. Sade menüsünü özel reçeteli burgerler ile her geçen gün geliştiriyor. Etlerini özenle seçiyor ve günlük en iyi kalite düve etini tedarik ediyor. BurgerLab’in günlük taze pişirilen ekmekleri de kendi imzasını taşıyor.

https://www.facebook.com/BURGERLABCO/
https://www.instagram.com/burgerlabco/
http://www.burgerlab.co/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT