Lacivert’in Yılbaşı Tadım Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert’in Yılbaşı Tadım Menüsü

Lacivert Restaurant, muhteşem Boğaz manzarasının eşlik ettiği unutulmaz bir yılbaşı menüsü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2013

Lacivert Restaurant, muhteşem Boğaz manzarasının eşlik ettiği unutulmaz bir yılbaşı menüsü hazırladı. Havyarla başlayan, ıstakozla devam eden Lacivert’in ‘2014 Yılbaşı Degüstasyon Menüsü’, Yaratıcı Şef Hüseyin Ceylan ve ekibi tarafından hazırlandı. Bütün mevsimleri içinde barındıran bu özel menüde en özel lezzetler, az bulunan ve en çok özlenen tatlarla birleşiyor.

Damaklarda iz bırakan, şaşırtıcı lezzetlerden oluşan Lacivert’in yılbaşı yemeğinde gece şampanya eşliğinde ‘Bıldırcın Yumurtası Üstünde Beluga Havyarı ile Tost melba ve Kuşkonmaza Sarılı Somon Gravlaks’ ile başlıyor. ‘Avokado Tartar Üzerinde Kuş otlu Istakoz Salatası, Yer Elması Çorbası’nın ardından servis ediliyor. ‘Orman Mantarları ve Ege Otları ile Doldurulmuş Vol-au-vent’ ile devam eden menüde, ön yemek olarak ‘Közlenmiş Kırmızı Biber İçerisine Doldurulmuş Ratatouille eşliğinde derisiyle ızgara edilmiş Minakop Balığı’ sunuluyor. Yepyeni lezzetlere hazırlanmak için ‘Lavantalı Sorbe’ ile minik bir ara veriliyor. DJ Canan’ın Türk ve dünya müziklerinden derlediği 2014 Yılbaşı özel repertuvarı eşliğinde ana yemek olarak, bir yılbaşı klasiğini incelikli bir lezzete dönüştüren ‘İç Pilav eşliğinde Ballı, Bademli, Kayısılı ve Çakal Erikli Fırında Hindi Rulo’ ile gece devam ediyor. Tam da mevsimin ve gecenin simgesi bir tatlı var sırada; ‘Kestaneli, Ilık Çikolatalı Fondant’.

Saatler 24.00’ü vurduğunda yeni yılın ilk dakikalarını yaşarken, Lacivert’in ışıl ışıl rıhtımında variller içinde ateşler yanacak ve keyfinize Barbekü lezzetleri, Beykoz usulü Paça Çorbası ve sıcak şarap eşlik edecek.

Lacivert’te gece boyunca yapılan çekilişlerde size beklenmedik hediyeler kazandıracak. Lacivert Yılbaşı menüsü limitsiz içki dahil 350 TL.

Rezervasyon için; 0 216 413 42 24 / 413 37 53
Körfez Cad. 57/A Anadoluhisarı – Beykoz
www.lacivertrestaurant.com
info@lacivertrestaurant.com

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT