Leb-i Derya’da Bütün Bir Güne Yayılan Yeni Yıl Keyfi - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Leb-i Derya’da Bütün Bir Güne Yayılan Yeni Yıl Keyfi - 2011

Leb-i derya Kumbaracı ve Leb-i derya Richmond’da şehrin yeni yıl coşkusu öncesinde, 2010 yılının son gün ışığının tadını çıkarmak veya keyifli bir akşamüstü sakinliği yaşamak isteyenleri özel bir lezzet yolculuğu bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Bir Beyoğlu klasiği olan Leb-i derya ‘nın her iki mekanında da yılbaşı heyecanı erkenden başlıyor.

Leb-i derya Kumbaracı ve Leb-i derya Richmond’da şehrin yeni yıl coşkusu öncesinde, 2010 yılının son gün ışığının tadını çıkarmak veya keyifli bir akşamüstü sakinliği yaşamak isteyenleri özel bir lezzet yolculuğu bekliyor.

Keçi Peynir, Taze Kekik & Ballı Profiterol Topları, Lavantalı Marine Somon & Salatalıklı YabanTurp Köpüğü, Trüf Soslu Kereviz Cappucino, Közlenmiş Patlıcan Muson, Biber & Nar Ekşili Ceviz Pesto, Badem & Yeşil Zeytinli Levrek Carpaccio, Tarçın & Limonlu Hindi Sate gibi sürpriz lezzetler Leb-i derya’nın özel kokteylleri eşliğinde yılın son gününe keyifli bir başlangıç olanağı sağlıyor.

Ve günün en önem verilen dakikalarına muhteşem bir şehrin siluetinde, sevdikleriyle baş başa merhaba demek isteyenler için de Leb-i derya…

Yeni yıla özel lezzetlerden oluşturulan mönüler, Leb-i derya Kumbaracı’da Esra KOCADOĞAN, Leb-i derya Richmond’da ise Münir İNSELEL’in müzikleri ve büyüleyici İstanbul manzarası eşliğinde sunuluyor.

Dünya mutfağının farklı lezzetlerinin bir araya getirildiği Leb-i derya’nın yeni yıl mönüsüne sınırsız yerli içki de dahil.

Adres: İstiklal Cad. No:227 Richmond Otel Kat: 6 Beyoğlu İstanbul
Telefon: 0212 243 43 75 – 76
Web: www.lebiderya.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT