Leman Kültür Kadıköy‘de...

Leman Kültür Kadıköy‘de...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Leman Kültür Kadıköy‘de...

Türkiye'nin pek çok şehrinde şubeler açan LeMan Kültür, en yeni şubesi LeMan Kültür Kadıköy ile Anadolu yakalıların yeni tercihi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 18, 2015

1994 yılından bu yana kültür hayatına damgasını vurduğu İstanbul'dan çıkıp Türkiye'nin pek çok şehrinde şubeler açan LeMan Kültür, en yeni şubesi LeMan Kültür Kadıköy ile Anadolu yakalıların yeni tercihi oluyor.

Eğlenceli, renkli ve keyifli dünyasının yanında yeme-içme sektöründe fark yaratan yenilikleriyle LeMan Kültür, Kadıköy'e taze bir soluk getiriyor. Kısa sürede genç yaşlı bir çok insanın favori buluşma noktası haline gelen LeMan Kültür Kadıköy 'ün birbirinden özgün ve lezzetli yemekler, farklı müzikler ve rahat bir sohbet ortamından oluşan atmosferini sanat etkinlikleri ve sürprizler destekliyor.

Bencil Tavuk, Deli Cevat Köftesi, Kolbastı Külbastı gibi eğlenceli isimleriyle olduğu kadar lezzetleriyle de öne çıkan yemekleri; LeMan Muşmula, Fantom Ormanda gibi sürprizli içecekleriyle kendine has müdavimler yaratan LeMan Kültür'ün en beğenilen tatlısı ise dondurma eşliğinde kıtır milföy Leman Çıtırı.

Karikatürlerin renkli dünyasını hayata geçiren LeMan Kültür'ün İstanbul’da açılan üçüncü şubesi olan LeMan Kültür Kadıköy ; dünyasına yenilikler kazandırmaya meraklı yeme-içme tutkunlarını bekliyor.

LeMan Kültür Kadıköy
Caferağa Mahallesi, Neşet Ömer Sokak No: 9/1 Kadıköy/ İstanbul
Tel: 0 216 449 83 83

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT