Leziz Çorbalarla İçinizi Isıtacak Bir Mola

Leziz Çorbalarla İçinizi Isıtacak Bir Mola

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Leziz Çorbalarla İçinizi Isıtacak Bir Mola

Baharatlarla harmanlanan ve günlük olarak taze hazırlanan çorbalar, içinizi ısıtmak için Caffè Nero mağazalarında sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 4, 2014

Fesleğenli domates ve yeşil mercimek çorbaları özel tarifleriyle bu sonbahar/kış favoriniz olacak

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, havaların soğumasıyla birlikte içinizi ısıtacak seçenekler sunmaya başladı. Caffè Nero’nun özel bir tarifle hazırlanan fesleğenli domates çorbası, annenizin sıcacık çorbasını aratmayacak.

Leziz kahveleriyle kalpleri fetheden Caffè Nero, soğuk günlere özel seçenekler de sunuyor. Özel bir tarifle hazırlanan çorbalar sonbahar ve kış aylarında içinizi ısıtacak.

Fesleğenli domates çorbası lezzetli olduğu kadar besleyici özelliğiyle de soğuk günlerde favoriniz olacak. Fesleğenin hafızayı ve konsantrasyonu arttırıcı etkisiyle domatesin antioksidan özelliğini buluşturan fesleğenli domates çorbası, annenizin sıcacık çorbalarını aratmayacak.

Baharatlarla harmanlanan ve günlük olarak taze hazırlanan çorbalar, içinizi ısıtmak için Caffè Nero mağazalarında sizleri bekliyor. Caffè Nero’nun leziz çorbasıyla gününüze sıcacık bir mola verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT