Leziz İftar Menüsü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel

Leziz İftar Menüsü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Leziz İftar Menüsü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, Osmanlı ve Türk mutfağı motifleriyle hazırlanmış birbirinden seçkin iftar menüleriyle misafirleri kendine hayran bırakıyor. 

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2017

Farklı sunumları ve özgün lezzetleriyle Ramazan geleneğine ayrı bir tat katan Otel, Barbaros kebap ve damla sakızlı güllaç ile oldukça iddialı.

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, 11 ayın sultanı Ramazan’ı 212 Restaurant’ta boğaz ve tarihi yarımadanın nefes kesen manzarası eşliğinde sunulacak zengin iftar menüleri ile  karşılıyor. Ramazan klasikleri olan serpme iftariyeliklerden çorba çeşitlerine, zeytinyağlılardan ızgaralara ve enfes tatlılara kadar birçok farklı alternatif sunan Otel’de her damak zevkine hitap eden fiyat ve seçenekte lezzetleri bulmak mümkün. Otel’in ödüllü şefi Arif Madakbaş önderliğinde her biri titizlikle hazırlanan iştah açıcılar, ana yemekler, tatlılar ve içeceklerin yanı sıra ara sıcaklarda da baklava yufkasında ıspanaklı ve keçi peynirli börek ve demirhindi şerbeti gibi geçmiş zaman lezzetlerini günümüze yorumlayarak Ramazan yemeklerine farklı bir tat katıyor.

Özel İftar Davetleriniz İçin En Doğru Adres
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan salonu Horizon özel iftar davetleriniz için de en doğru adres. Birbirinden leziz iftar menülerinin her bütçeye uygun fiyatlarla servis edildiği Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de set iftar menüleri kişi başı 80 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT