Lezzet Co. Döner’i Denemeniz İçin 11 Neden

Lezzet Co. Döner’i Denemeniz İçin 11 Neden

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet Co. Döner’i Denemeniz İçin 11 Neden

Rahat mekanı, hızlı servisi, başka yerde bulunamayacak ek lezzetleri müşterilerine sunan Lezzet Co. Döner’i deneyimlemeniz gerektiğini gösteren 11 neden sıralandı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 11, 2016

Kısa sürede bağımsız eleştirmenler tarafından Türkiye’nin en iyi 10 dönercisi arasında gösterilmeye başlanan Lezzet Co. Döner, müşterilerine iyi bir döner yeme deneyiminden çok daha fazlasını sunuyor. Rahat mekanı, hızlı servisi, başka yerde bulunamayacak ek lezzetleri müşterilerine sunan Lezzet Co. Döner’i deneyimlemeniz gerektiğini gösteren 11 neden sıralandı.

Açıldığı günden bu yana leziz, doğal ve taptaze döneri ile adından söz ettiren Lezzet Co. Döner, yalnızca iyi bir döner yeme deneyiminden çok daha fazlasını vaat ediyor. İşte Lezzet Co. Döner’i mutlaka deneyimlemeniz için 11 neden:

1. Nişantaşı’nda! Nişantaşı’nda acaba nerede yesek derdi kalmadı. İstanbul’un en gözde semtlerinden birinde ister alışveriş ister eğlence için bulunun, Lezzet Co. Döner size yakışan bir ortamda klasik Türk mutfağının en gözde lezzetlerini sunuyor.

2. Lezzet Co. Döner, bağımsız gurmeler, lezzet yazarları ve internet blogger’larının tercihleri doğrultusunda Türkiye çapındaki en iyi 10 dönerciden biri olarak gösteriliyor. Sadece çok iyi bir döner yemekle kalmıyorsunuz, Türkiye’nin en iyi dönerlerinden birini yiyorsunuz.

3. Döner haricindeki lezzetler de lezzet duayenlerinin beğenisini topluyor. Günlük manda sütünden geleneksel yöntemler ile yapılan manda yoğurdu kısa zamanda kendini meşhur etti. Trabzon ve Gaziantep’ten gelen baklavalar da diğer meşhur lezzetlerin en iyi örneklerinden. Baklavaların üzerine serpilen fındıklar Ordu’dan, fıstıklar ise tabi ki Gaziantep’ten geliyor.

4. Lezzet Co. Döner’in meşhur manda yoğurdu ile yapılan acılı ayranı da bir başka övgü toplayan lezzet. Her yerde bulunmayan bu özel lezzetli ayran, Ankara’nın Çubuk yöresinin meşhur el yapımı turşularının özel acılı suyu ile hazırlanıyor.

5. Lezzet Co. Döner, başka yerde bulunması zor, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel tatları da müşterilerine sunuyor. Tarhunlu mercimek çorbası, özellikle soğuk algınlığına ve sindirim sistemine iyi gelmesi açısından özellikle soğuk havalarda tavsiye edilir. Demirhindi şerbeti ise, en az 400 yıllık geçmişi ile iştah açıcı, sindirim düzenleyici ve enerji verici olarak kullanılıyor. Birçok baharatın karışımından yapılan şerbeti Lezzet Co. Döner tüm müşterilerine ikram ediyor.

6. En taze ve doğal malzemeler ile özgün tarifine sadık kalınarak meşe odunu destekli ateşte pişirilen döner, gelen misafiri rahatsız etmeden sunuluyor. Döner, sokağın tozuna maruz bırakılmadan restoranın müşterilere açık mutfağında hazırlanıyor.

7. Lezzet Co. Dönerin müşterileri, arzu ederlerse yiyeceklerin nasıl hazırlandığını izleyebiliyorlar. Döner kesiminden tandırda pişen lavaşlara, salataların hazırlanmasına kadar hiçbir süreçte gizli saklı yok.

8. Lezzet Co. Döner, tüm yiyecek malzemelerinin mümkün olan en taze, doğal, lezzetli ve geleneksel halleri ile kullanıldığını garanti ediyor. Yerel üreticilerden günü gününe gelen malzemeler, en lezzetli ve meşhur olduğu yöreden getiriliyor.

9. Dönerin gramajına müşteri karar veriyor. Gramajı önceden belirtilen ve tartılarak servis edilen porsiyonlara müşteri istediği kadar döner ilave ettirebiliyor. Böylece müşteriler belli bir porsiyon almak zorunda kalmıyorlar.

10. Lezzet Co. Döner geleneksel lezzetleri hızlı şehir yaşantısına uyarlama konusunda tam bir uzman. Misafirlerinin zaman kaybetmeden lezzete kavuşmak istediğini biliyor. Aynı zamanda şehrin keşmekeşinden bunalanların sevdikleri lezzetleri rahat bir ortamda, acele etmeden deneyimlemek istediklerini de biliyor. Bu nedenle servis çok hızlı, restoran rahat ve kaliteli. Zaten Lezzet Co. Döner’in benimsediği Fresh Casual felsefesi de bunu gerektiriyor.

11. Bütün bu nedenler sizi Lezzet Co. Döner’e gelmek için ikna edemediyse hiç sorun değil, Lezzet Co. Döner arzu ettiğiniz lezzetleri ayağınıza kadar getiriyor. Ev ve iş yerlerine paket servis hizmeti bulunan restoran aynı zamanda toplu organizasyonlar için catering hizmeti de veriyor.

Lezzet Co. Döner Nişantaşı Restoranı
Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:73/A 34365 Şişli / İstanbul
Tel: 0212 230 20 60 - 0505 997 56 50

İnternette Lezzet Co. Döner
Facebook: https://www.facebook.com/lezzetcodoner
Twitter: https://twitter.com/LezzetCoDoner
Instagram: https://instagram.com/lezzetcodoner/
Foursquare: https://tr.foursquare.com/lezzetcodoner
Yemeksepeti: https://www.yemeksepeti.com/lezzet-co-doner-nisantasi-istanbul

#DönerdenFazlası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT