Lezzet Ustası Annelerden Anneler Günü’ne Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet Ustası Annelerden Anneler Günü’ne Özel Lezzetler

Lezzet ustaları Sahrap Soysal ve Elif Korkmazel, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 7-8 Mayıs 2011 tarihlerinde kurulacak Tukaş mutfağında anne eli değmiş yemekler yapacaklar, en özel tariflerini ziyaretçilerle paylaşacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2011

3 Mayıs 2011

Lezzet ustaları Sahrap Soysal ve Elif Korkmazel, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 7-8 Mayıs 2011 tarihlerinde kurulacak Tukaş mutfağında anne eli değmiş yemekler yapacaklar, en özel tariflerini ziyaretçilerle paylaşacaklar.

Tukaş ve Cevahir Alışveriş Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek “Lezzet Ustası Anneler Mutfakta” aktivitesi kapsamında ünlü lezzet ustaları Sahrap Soysal ve Elif Korkmazel, hem yemek sanatındaki ustalıklarını hem de annelik hünerlerini Cevahir Alışveriş Merkezi’nde diğer anneler ile paylaşacaklar. Aktivite süresince, hem anne hem de lezzet ustası olan Sahrap Soysal ve Elif Korkmazel, kendi evlerinde çocukları için hazırladıkları özel tarifleri, Anneler Günü onuruna tüm Cevahir Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile paylaşacaklar.

Sebzeli böreklerden, sağlık deposu salatalara; pratik mezelerden, çayların vazgeçilmezi kısır ve baharatlı çöreklere kadar pek çok yeni tarif, “Lezzet Ustası Anneler Mutfakta” aktivitesinde izleyenlere anlatılacak ve hazırlanan enfes tarifler, yine ünlü anneler Sahrap Soysal ve Elif Korkmazel tarafından ikram edilecek.

Yeni tarifler öğrenmek, ailesine sürpriz bir sofra hazırlamak ve mutlu bir yemeği paylaşmak isteyen tüm annelerin lezzet durağı, 7-8 Mayıs günlerinde İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde kurulacak Tukaş mutfağı olsun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT