Lezzet ve Eğlencenin Adresi Yılbaşında da Delimonti

Lezzet ve Eğlencenin Adresi Yılbaşında da Delimonti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet ve Eğlencenin Adresi Yılbaşında da Delimonti

Delimonti, yeni yıla ayrıcalıklı atmosferi ve zengin menüsüyle merhaba demeye hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 13, 2017

Gastronomi market ve restoran konseptini bir araya getiren Delimonti, yeni yıla ayrıcalıklı atmosferi ve zengin menüsüyle merhaba demeye hazırlanıyor. Yılbaşı akşamında misafirleri; mevsimsel tatlarla yenilenen menünün yanında, geceye özel hazırlanan yılbaşı hindisi ve DJ Müfide Gencer’in keyifli performansı bekliyor…

Yılbaşı akşamını Delimonti’de geçirecek misafirler, menüye yer alan zeytinyağlı seçeneklerden salata çeşitlerine, ana yemeklerden özel tatlılara kadar pek çok iddialı lezzet arasından seçim yapabilecek. Delimonti menüsündeki kuzu tandır, köz patlıcan ile zenginleştirilen dana döş, köz biberli patates ezme ile lezzeti katlanan zerdeçallı tavuk ve tava somon gibi iştah kabartan ana yemeklerin yanında; yılbaşının olmazsa olmazı hindi de yılbaşı akşamına özel olarak, tercih eden misafirlerin beğenisine sunulacak. Yemeğin sonunda ise başta kaymaklı incir tatlısı olmak üzere menüde yer alan tatlı çeşitleri arasından yapılacak seçimlerle ağızlar tatlanacak.

Akşam 21.30 - 02.00 saatleri arasında, DJ Müfide Gencer’in (DJ MOOPHY) keyifli performansı ile eğlencenin artacağı Delimonti’de, gece boyu çeşitli ikramlar misafirlere sunulacak. Yılbaşı akşamına pamuk şeker ve içecek ile eğlenceli bir başlangıç yapacak Delimonti misafirlerine, eğlencenin devam ettiği sonraki saatlerde kabak çorbası ikram edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT