Lezzetli Muffin’ler ile Gününüz Güzel Geçsin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetli Muffin’ler ile Gününüz Güzel Geçsin

Özsüt mağazalarında bir diğer muffin çeşidi olarak Çikolatalı ve Vişneli Muffin yer alıyor. Yerken eşsiz kakao kokusunun hissedildiği muffin’de, mevsiminde toplanan vişneler kullanılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 28, 2012

28.03.2012

Özsüt, muffin çeşitleriyle çay ve kahve molalarına damgasını vuruyor. Zengin içeriği ve iştah açan görünümüyle vazgeçilmez tatlar arasında yer alan muffin’ler, üç farklı Özsüt yorumuyla sunuluyor.

Özsüt bu defa birbirinden lezzetli muffin çeşitleriyle adından söz ettiriyor. İçeriğindeki malzemeler kadar görünümüyle de iştah açan muffin’ler, tam üç farklı alternatif halinde sunuluyor. Özenle üretilen ve cam kapaklı fanuslarda saklanan muffin’lerin adedi, 5 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Özsüt’ün bu dayanılmaz lezzetlerinden biri Orman Meyveli Muffin... Yabanmersini, frambuaz, çilek ve böğürtlen ile akıllardan çıkmayacak bir lezzet deneyimi yaşatan Orman Meyveli Muffin’in üzerinde hindistancevizi bulunuyor. Tarçınlı ve Havuçlu Muffin ise aromasıyla tatlı tutkunlarını baştan çıkarıyor. Enfes tarçın aromasının havuçla buluştuğu bu lezzet şöleni, ceviz ile tamamlanıyor. Özsüt mağazalarında bir diğer muffin çeşidi olarak Çikolatalı ve Vişneli Muffin yer alıyor. Yerken eşsiz kakao kokusunun hissedildiği muffin’de, mevsiminde toplanan vişneler kullanılıyor.

Dokusu ve malzemeleriyle Özsüt ustalığı taşıyan muffin’ler, unutamayacağınız bir lezzet deneyimi yaşatırken, menüde yer alan çay ve kahve çeşitleri de bu keyfi tamamlıyor.

www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT