Lil’a Restaurant Leziz İftar Menüsüyle Museum Hotel’de Konuklarını Bekliyor!

Lil’a Restaurant Leziz İftar Menüsüyle Museum Hotel’de Konuklarını Bekliyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lil’a Restaurant Leziz İftar Menüsüyle Museum Hotel’de Konuklarını Bekliyor!

Museum Hotel, başarılı şefi Çağrı Erdoğan önderliğindeki mutfağında hazırlanan özel menüsüyle Ramazan ayında misafirlerini keyifli bir ortamda sevdikleriyle lezzetli iftar yemeklerine bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 29, 2017

Dünyanın en prestijli otellerine layık görülen “Relais & Chateaux” ayrıcalığı ile ağırladığı misafirlerine büyüleyici ambiyansında unutulmaz anlar yaşatan, Kapadokya’nın ve Türkiye’nin ünlü oteli “Museum Hotel”, bünyesinde barındırdığı Kapadokya’nın öne çıkan lezzetlerinin sunulduğu Lil’a Restaurant’da Ramazan ayı için özel olarak hazırlanan leziz iftar menüsüyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatmaya hazır!

”Museum Hotel” bünyesinde bulunan ve bölgenin ilk “fine dining” restoranı olan Lil’a Restaurant, Ramazan ayında iftar için nezih bir adres arayanlara, Kapadokya’nın atmosferine uygun olarak dekore edilmiş şık ve benzersiz bir ortamda lezzetli bir iftar yemeği sunuyor. Türkiye’nin otantik lezzetlerini baştan yorumlayan şef Çağrı Erdoğan, misafirleri için sevdikleriyle paylaşabilecekleri eşsiz bir iftar menüsüyle Ramazan ayını unutulmaz kılıyor.

Şef Çağrı Erdoğan, Ramazan ayı için hazırladığı menüsünde çeşitli iftariyeliklerin yanı sıra “Gerdan Çorbası”, “Pastırmalı Humus”, ‘‘Bahçe Salatası’’, ‘‘Kuzu İncik”, ‘‘Tandır Kaburga” gibi oldukça seçkin lezzetler yer alıyor. Bu lezzetler muhteşem sunumlar eşliğinde Kapadokya’nın göz alıcı atmosferi iftar masalarına taşınıyor. Dileyenler için ‘‘Pişmaniye Yatağında Karamelli Armut Tatlısı’’ klasikten vazgeçmeyenler içinse “Nar ve Antep Fıstıklı Güllaç” ile taçlandırılan iftar menüsü ile Museum Hotel, eski Ramazanlar tadında nostaljik bir iftar geçirmeleri için misafirlerini bekliyor.

Ramazan menüsü fiyatı kişi başı; 95TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT