Little Caesars İş Sahibi Olmak İsteyenleri Arıyor

Little Caesars İş Sahibi Olmak İsteyenleri Arıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars İş Sahibi Olmak İsteyenleri Arıyor

Little Caesars Pizza, Türkiye’de yeni şube yatırımlarını artırarak ülke genelinde daha çok pizza severle buluşmayı hedefliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2017

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirlerinden Little Caesars Pizza, franchise şube sayısını 2019 yılında 300’e çıkarmayı hedefliyor. Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, franchise adaylarına Çelebi Holding güvencesiyle eşsiz fırsatlar sunuyor.

Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, Türkiye’de yeni şube yatırımlarını artırarak ülke genelinde daha çok pizza severle buluşmayı hedefliyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen pizza markalarından Little Caesars Pizza, yeni yatırımcıları teşvik etmek adına isim hakkı ücretini 40 bin dolardan 50 bin TL’ye düşürerek, Türkiye’nin her yerindeki yatırımcı adaylarına avantajlı bir işbirliği imkanı sunuyor.

Little Caesars Pizza franchise’i olmak isteyen girişimciler başvuru yaptıkları ilk andan itibaren lokasyon seçimi, eğitim, kiralama, dekorasyon, lojistik, insan kaynakları, satış-pazarlama, operasyon, bilgi-işlem, stok yönetimi, karlılık vb. konularda “tecrübeli” ve “bilgili” bir profesyonel kadronun desteğini almaya başlıyor. Franchising ile ilgili her aşamada yatırımcılarının yanında olan Little Caesars Pizza, sadece eğitimlerle sınırlı kalmayarak yatırımcılarına her konuda destek vermeye devam ediyor.

Üstelik Little Caesars Pizza, franchise adaylarında sektör tecrübesi de aramıyor. 4-6 haftalık eğitimlerin ardından franchise adayları gerekli tüm teorik ve uygulamalı eğitimi almış oluyor. Enfes pizzalarının lezzeti ve servis kalitesiyle 2007 ve 2015 yılları arasında Amerika’da “Ödenen paranın karşılığını en iyi veren zincir” seçilen Little Caesars Pizza, franchise yatırımının karşılığını da en fazla 3 yılda yatırımcısına kazandırıyor.

Franchisee’lerinden sektörün ihtiyaçlarını anlayıp motivasyonu yüksek bir ekiple, her gün güler yüzle işe başlamasını bekleyen Little Caesars Pizza, kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam etmek isteyen ve güvenli bir yatırım fırsatı arayan girişimcileri Little Caesars ailesinin bir parçası olmaya davet ediyor.

Her şubesinde taze ve günlük pizza hamuru hazırlayarak fark yaratan Little Caesars Pizza, pizzalarında sezon mahsulü domateslerle birlikte gerçek mozzarella peyniri kullanıyor. Nefis kenarın mucidi olan Little Caesars Pizza, trans yağ ve kızartma kullanmamasıyla da rakiplerinden ayrılıyor. Ayrıca, özenle hazırlayıp zengin içeriklerle tamamladığı gurme soslarıyla da pizza keyfini şölene dönüştürüyor. Little Caesars Pizza düzenlediği kampanyalarla pizza severleri en uygun fiyata, enfes pizzalarla buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT