Little Caesars Pizza’dan Hayallerinizi Gerçekleştirme Fırsatı

Little Caesars Pizza’dan Hayallerinizi Gerçekleştirme Fırsatı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars Pizza’dan Hayallerinizi Gerçekleştirme Fırsatı

Little Caesars Pizza, yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak isteyenlere fırsatlarla dolu bir işbirliği imkânı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 4, 2017

Dünyanın en hızlı büyüyen* franchise zincirlerinden Little Caesars Pizza, yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak isteyenlere fırsatlarla dolu bir işbirliği imkânı sunuyor. Türkiye’nin dört bir yanından yatırımcı adayları için isim hakkı ücretini 40 bin dolardan 50 bin TL’ye düşüren Little Caesars Pizza, eğitimden lokasyon seçimine, dekorasyondan operasyona her konuda destek olduğu franchise adaylarına, 2018’de Çelebi Holding güvencesiyle hayallerini ertelememelerini ve kendi işlerinin patronu olmayı teklif ediyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen pizza markalarından Little Caesars Pizza, ülke genelinde daha çok pizza severle buluşma hedefiyle Türkiye’de yeni şube yatırımlarını artırıyor. 2018’e yeni bir başlangıç yaparak kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcileri Little Caesars ailesine katılmaya davet eden Little Caesars Pizza, sunduğu profesyonel destek ile de dikkat çekiyor. Yeni yılda Little Caesars Pizza’nın avantajlı dünyasına katılmak isteyenler, http://franchise.littlecaesars.com.tr/ adresinden detaylı bilgi alabilir.

Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza’nın franchise’i olmak isteyen girişimciler başvuru yaptıkları ilk andan itibaren lokasyon seçim eğitim, kiralama, dekorasyon, lojistik, insan kaynakları, satış-pazarlama, operasyon, bilgi-işlem, stok yönetimi, karlılık vb. konularda “tecrübeli” ve “bilgili” bir profesyonel kadronun desteğini almaya başlıyor. Franchising ile ilgili her aşamada yatırımcılarının yanında olan Little Caesars Pizza, sadece eğitimlerle sınırlı kalmayarak yatırımcılarına her konuda destek vermeye devam ediyor.

Üstelik Little Caesars Pizza, franchise adaylarında sektör tecrübesi de aramıyor. 4-6 haftalık eğitimlerin ardından franchise adayları gerekli tüm teorik ve uygulamalı eğitimi almış oluyor. Franchise yatırımının karşılığını da en fazla 36 ayda yatırımcısına kazandıran Little Caesars’ın franchisee’lerinden beklediği ise sektörün ihtiyaçlarını anlaması ve motivasyonu yüksek bir ekiple, her gün güler yüzle işe başlaması… Franchise şube sayısını 2019 yılında 300’e çıkarmayı hedefleyen nefis kenarın mucidi, güvenli bir yatırım fırsatı arayan girişimcileri 2018 yılında Little Caesars ailesinin bir parçası olmaya çağırıyor.

Her şubesinde taze ve günlük pizza hamuru hazırlayarak fark yaratan Little Caesars Pizza, pizzalarında sezon mahsulü domateslerle birlikte gerçek mozzarella peyniri kullanıyor. Nefis kenarın mucidi olan Little Caesars Pizza, trans yağ ve kızartma kullanmamasıyla da rakiplerinden ayrılıyor. Ayrıca, özenle hazırlayıp zengin içeriklerle tamamladığı gurme soslarıyla da pizza keyfini şölene dönüştürüyor.

Yılbaşı2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT