Little Caesars’tan Akdeniz Pizzaya Özel Kampanya

Little Caesars’tan Akdeniz Pizzaya Özel Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Akdeniz Pizzaya Özel Kampanya

Little Caesars Pizza, pizza severler için hayata geçirdiği kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Ağustos’ta başlayan kampanya kapsamında Little Caesars Pizza, hem formunu korumak hem de pizza keyfini doya doya yaşamak isteyenlere özel sunduğu ince hamurlu Akdeniz Pizza’nın büyük boyu ve 1 litre içecek ile sadece 22,90 TL’ye pizza severlerle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2017

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza kampanyalarıyla pizza severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ağustos ayı boyunca devam eden yeni kampanyası kapsamında Little Caesars Pizza; yaz aylarının sevilen lezzeti, hafifliği ile ön plana çıkan ince hamurlu Akdeniz Pizza’yı 1 litre içecekle birlikte sadece 22,90 TL’ye pizza severlerle buluşturuyor. Little Caesars Pizza’nın her pizzasında olduğu gibi günlük açılan taptaze hamuru ve sezon mahsulü domateslerle hazırlanan sosuyla enfes pizza lezzetini ikiye katlayan Akdeniz Pizza, formuna dikkat edenler için hafifliğiyle de tercih ediliyor.

Yaz ayları için hafif bir lezzet: Akdeniz Pizza

Akdeniz pizza, günlük açılan taptaze hamuru, özel Sezar sosu ve gerçek mozzarella peynirini, beyaz peynir, siyah zeytin, mantar, kekik, domates ve yeşil biberle harmanlıyor. Yaz aylarının sevilen lezzeti Akdeniz Pizza, lezzetiyle olduğu kadar hafifliğiyle de ön plana çıkıyor. Little Caesars Pizza’nın yaz aylarının sevilen Akdeniz Pizzası büyük boy seçeneği ve 1 lt içecekle birlikte 22,90 TL satış fiyatıyla, en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com websitesi “Kampanyalar” bölümünde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizza severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT