Little Caesars’tan Annelerin Kalbini Fethedecek Kampanya!

Little Caesars’tan Annelerin Kalbini Fethedecek Kampanya!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Annelerin Kalbini Fethedecek Kampanya!

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen pizza markalarından Little Caesars Pizza, 14 Mayıs Anneler Günü’ne özel, anneleri sevindirecek bir kampanyaya imza atıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2017

Bu özel kampanya kapsamında, Little Caesars’ın günlük taptaze açılan hamuru ve mevsim domateslerinden üretilen Kalpli Pizza’sı 11-14 Mayıs tarihleri arasında sadece 14 TL!

Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, 14 Mayıs Anneler Günü’nde anneleri düşünüyor ve günlük taptaze açılan hamuru ve mevsim domateslerinden üretilen domates sosuyla fark yaratan enfes pizzalarını bu güne özel bir kampanyayla sunuyor. 11- 14 Mayıs tarihleri arasında Little Caesars’ın tüm satış kanallarında geçerli olacak kampanya kapsamında; klasik pizzalardan seçilen bir adet Kalpli Pizza sadece 14 TL’ye pizza severleri bekliyor. Bu özel kampanya ile Little Caesars Pizza, annelerin ve anneleri ile Little Caesars lezzetini paylaşmak isteyen herkesin Anneler Günü’nü kutluyor.

Little Caesars Pizza Anneler Günü’ne özel bu kampanyası ile 11-14 Mayıs tarihleri arasında en yakın Little Caesars şubesinde, www.littlecaesars.com websitesi/mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı çağrı merkezinde enfes ve taptaze pizzalarıyla anneleri ve annelerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT