Little Caesars’tan Pizza Aşkına!

Little Caesars’tan Pizza Aşkına!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan Pizza Aşkına!

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, Dünya Pizza Günü’nü ve Sevgililer Günü’nü Pizza Aşkına kampanyasıyla kutluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Pizza aşkına iki özel günün birleştiği kampanya kapsamında, Little Caesars’ın aşkla hazırladığı tüm orta boy pizzaları 9-15 Şubat tarihlerinde sadece 20.90 TL’ye satışa sunuluyor. Ayrıca Little Caesars, dileyenler için tüm orta boy pizzalarını** kalp şeklinde de hazırlıyor. Pizza Aşkına kampanyası; tüm Little Caesars şubelerinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında aşk ve pizza tutkunlarını bekliyor.

Günlük olarak, aşkla yoğurduğu taze hamuruyla gerçek pizza deneyimi sunan Little Caesars Pizza, 9 Şubat Dünya Pizza ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü pizza aşkıyla birleştiriyor. Aşk ve lezzeti kutlayan kampanya kapsamında, 9-15 Şubat tarihleri arasında tüm orta boy pizzalar sadece 20.90 TL’ye satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında Little Caesars’ın tüm şubelerinde diledikleri orta boy pizzayı** aynı fiyata kalp şeklinde de sipariş verebilen pizza severler, sevginin en lezzetli halini paylaşma fırsatına kavuşuyor. Tüm Little Caesars şubelerinde geçerli olan Pizza Aşkına kampanyası, herkesi 9-15 Şubat tarihleri arasında pizzayı ve aşkı paylaşmaya davet ediyor.

Her şubesinde günlük yoğrulan taptaze hamuru, sezon mahsulü domatesle hazırladığı özel sosu ve yüzde 100 gerçek mozzarella peyniriyle hazırladığı pizzalarla sevenlerin kalbinde taht kuran Little Caesars’ın tüm orta boy pizzaları (klasik, ekstra, premium, gurme); en yakın Little Caesars Pizza şubelerinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında pizzayı aşkla sevenleri bekliyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT