Maç Menüsü Alanlar UEFA Şampiyonlar Ligi Maçını Yerinde İzliyor

Maç Menüsü Alanlar UEFA Şampiyonlar Ligi Maçını Yerinde İzliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Maç Menüsü Alanlar UEFA Şampiyonlar Ligi Maçını Yerinde İzliyor

Lezzet İmparatorluğu Little Caesars Pizza, Pepsi iş birliğinde sporsever pizza tutkunlarını mutlu edecek bir kampanya başlattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 13, 2016

Little Caesars’tan Maç Menüsü Alanlar Uefa Şampiyonlar Ligi Maçını Yerinde İzliyor

Lezzet İmparatorluğu Little Caesars Pizza, Pepsi iş birliğinde sporsever pizza tutkunlarını mutlu edecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 4 Nisan 2016 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Little Caesars’tan tek seferde 1 adet Pepsi’li Maç Menüsü satın alanlar, Eylül ayında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçını bir arkadaşıyla beraber izleme şansı yakalıyor.

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars Pizza, Pepsi iş birliğinde futbol tutkunu pizza severleri sevindirecek yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında; 4 Nisan 2016 – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Little Caesars Pizza restoranlarından, www.littlecaesars.com.tr, www.yemeksepeti.com.tr veya telefonla tek seferde 1 adet Pepsi’li Maç Menüsü satın alanlar arasından seçilecek 4 kişi, Eylül ayında oynanacak bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çift kişilik davetiye kazanma şansı yakalıyor. Üstelik Maç Menüsü satın alanlar, hem bu muhteşem kampanyaya katılma fırsatı yakalıyor hem de 1 pizza fiyatına 2.pizzayı ve yanında da 1 adet litrelik Pepsi’yi ücretsiz alabiliyor.

Pepsili Maç Menüsü satın alanların, kasalarda veya sipariş paketlerinin içerisinde verilecek olan üstü kapalı katılım kartında bulunan şifreyi www.pepsi.com.tr internet sitesindeki ilgili alana gsm no, ad, soyad ve adres bilgileri ile girmeleri gerekiyor. Katılımcılar, her şifre için 1 çekiliş hakkına sahip oluyor. Maç Menüsü; orta boy ya da büyük boy pizzalarda geçerli olup kampanya kapsamında bedava alınacak pizzanın, fiyatı karşılığında alınan büyük boy pizzanın aynısı ya da daha küçük fiyatlı pizza olması gerekiyor.

Bilet kazanan isimler, 6 Haziran 2016 günü saat 12.00’de Beşiktaş 25. Noterliği’nde yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek. Çekiliş sonucu 08.06.2016 tarihli Akşam Gazetesi’nde ilan edilecek.

Little Caesars ürünleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için 0 (212) 604 14 14 no’lu telefon aranabilir ya da www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT