Maxi Menüler ile Lezzete Doyacaksınız

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Maxi Menüler ile Lezzete Doyacaksınız

Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri olan Popeyes®’in yeni kampanyası 3 farklı Maxi Menü’yü avantajlı fiyatlar ile müşterilerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2012

Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturanTürkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes®, birbirinden doyurucu Maxi Menüleri ile maksimum lezzet sunuyor.

Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri olan Popeyes®’in yeni kampanyası 3 farklı Maxi Menü’yü avantajlı fiyatlar ile müşterilerine sunuyor. “Maxi XL Menü” kampanya süresince 14.25 TL’den satılacak olup, Chicken Deluxe Sandwich, 8’li nuggets, 3’lü acılı kanat, küçük boy patates, orta boy coleslaw ve orta boy içecekten oluşuyor.

Popeyes’ın bir diğer “Maxi Menü”sü kampanya süresince 11.50 TL’den satışa sunulurken, “Maxi Avantaj Menü” ise 11,50TL’den satışa sunulmakla kalmayıp ikinci menü ile birlikte 18,50TL’den satılacaktır.“Maxi Menü” Tavukburger™ 10’lu nuggets, Poproll, küçük boy patates, ve orta boy içecekten oluşurken, “Maxi Avantaj Menü”’de ise Poproll, 6’lı nuggets, küçük boy patates, orta boy coleslaw ve orta boy içecek tüm lezzet düşkünlerinin beğenisine sunuluyor.

Lezzetli olduğu kadar doyurucu da olan “Maxi Menü”lere ulaşmak için ise Türkiye genelindeki Popeyes®’ restoranlarından birine uğramak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT