McDonald`s`ta Öğlen 12`den 3`e ´ye-Mc™ Şahane!`

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri McDonald`s`ta Öğlen 12`den 3`e ´ye-Mc™ Şahane!`

Türkiye’deki 25. yılını kutlayan McDonald’s fark yaratmaya devam ediyor. McDonald’s’ın yeni kampanyası ‘Öğlen 12’den 3’e ‘ye-Mc™ Şahane!’ ile en kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla McDonald’s tutkunlarıyla buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 14, 2011

14.09.2011

Türkiye’deki 25. yılını kutlayan McDonald’s fark yaratmaya devam ediyor. McDonald’s’ın yeni kampanyası ‘Öğlen 12’den 3’e ‘ye-Mc™ Şahane!’ ile en kaliteli ürünler en uygun fiyatlarla McDonald’s tutkunlarıyla buluşuyor. 5 Eylül’de başlayan kampanyayla Big Mac ve Chicken Deluxe Sandwich menü 7,95 TL’ye, McChicken ve Double KöfteBurger menü ise 6,95 TL’ye satılıyor.

Türkiye’deki 25. yılını kutlayan McDonald’s, fark yaratmaya devam ediyor. McDonald’s’ın 167 restoranı öğle saatlerinde misafirlerin akınına uğruyor. 12.00-15.00 saatleri arasında Big Mac ve Chicken Deluxe Sandwich menü 7,95 TL’ye, McChicken ve Double KöfteBurger menü ise 6,95 TL’ye satılıyor.

Hızlı servis sektörünün lideri McDonald’s, 25. yılını ‘Öğlen 12’den 3’e ‘ye-Mc™ Şahane!’ kampanyasıyla misafirleriyle kutluyor. Türkiye’nin her yerinde bulunan dev Big Mac maketleri ve restoran önlerini şovlarıyla renklendiren power skiper ekipleri ‘ye-Mc™ Şahane’ uygulamasını kutlamaya dönüştürüyor.

Kampanya Satışları Ciddi Oranda Artırdı
Öğlen 12’den 3’e ‘ye-Mc™ Şahane!’ kampanyasının tanıtıldığı toplantıda konuşan McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Bora Tanrıkulu, Türkiye’de 25 yıllık geçmişi olan McDonald’s Türkiye’nin 167 restoranı ve 4 bine yakın çalışanı ile yılda ortalama 80 milyon kişiye hizmet verdiğini söyledi.

Farklı bir kampanyaya imza attıklarının altını çizen Tanrıkulu, “McDonald’s’ı farklı kılan kampanyalardan biriyle daha gündemdeyiz. Kampanyamız çok ilgi görüyor. Reklam filmimiz de çok dikkat çekti.” dedi.

Tanrıkulu kampanyanın etkilerinin McDonald’s’ın satışlarına yansıdığının altını çizdi. Kampanyanın başladığı bir haftada restoranlarda önemli oranda satış artışı yakalandığını ifade eden Tanrıkulu, ‘Bu da gösteriyor ki halkın böyle bir yaklaşıma ihtiyacı vardı ve faydalı bir adımla, değer katan ürünleri hesaplı olarak onlara sunmaya devam ediyoruz. 12.00-15.00 saatleri özellikle öğrencilerin ve çalışanların harçlıklarından, maaşlarından bütçe ayırarak ev dışında yemek yedikleri bir saat. Onların bütçelerine katkıda bulunduğumuz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

McDonald’s Mutfağını Misafirler İstedikleri Zaman Ziyaret Edebiliyor
Hızlı servis sektörünün öncü firması McDonald’s, sağlıklı ve dengeli beslenme konusundaki iddiasını mutfağının kapılarını açarak da ortaya koyuyor. McDonald’s misafirleri, McDonald’s’ın kalite ve temizlik standartlarını, gıda güvenliği uygulamalarını işin mutfağında görebiliyorlar. Türkiye’de yılda 80 milyon kişinin yemek yediği McDonald’s mutfağının gıda güvenliği konusuna verdiği önemi göstermek amacı ile uygulamaya konan ‘Açık Mutfak’ projesi McDonald’s misafirlerinin yedikleri yiyeceklerin nerede, nasıl hazırlandığını yakından bizzat görmelerine olanak sağlıyor.

Açık Mutfak uygulaması ile de bir ilke imza attıklarını ifade eden Tanrıkulu, “Misafirlerimizin ürünlerimiz hakkındaki her türlü bilgiye kolayca ulaşmasını sağlamak üzere McDonald’s’ta sunulan tüm ürünlerin besin değerleri, internet sitesi, tepsi örtüleri, beslenme broşürleri gibi birçok kanaldan öğrenmelerine çok uzun yıllardır olanak sağlıyoruz. Bu McDonald’s’ın şeffaflığının bir göstergesidir” dedi.

Tanrıkulu, “Misafirlerimize sunduğumuz gıda güvenliğinin yanı sıra her vesile ile sağlıklı ve dengeli beslenmeyi destekleyen bir kuruluş olarak yakın zamanda tüm kuruluşların uygulaması zorunlu hale getirilecek olan besin değerlerinin tüketicilerle paylaşılması gibi konularda da öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Sunduğumuz ürünlerin kalori değerlerini yıllardır tepsi örtülerinde, beslenme broşürleri gibi basılı malzemelerde ve internet sitemizde paylaşıyoruz. Misafirlerimizin ne yediklerini ve bunların besin değerlerini öğrenmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

İstanbul Mc Donalds Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT