Meksika Lezzetleri Şimdi de Kapınızda!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meksika Lezzetleri Şimdi de Kapınızda!

Meksika yemeğinin İstanbul’daki adresi Ranchero Restaurant, lezzet tutkunlarına bir sürpriz yaparak Aralık ayı ile birlikte ev ve işyerlerine paket servise başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2011

19.12.2011

Meksika yemeğinin İstanbul’daki adresi Ranchero Restaurant, lezzet tutkunlarına bir sürpriz yaparak Aralık ayı ile birlikte ev ve işyerlerine paket servise başladı.

Çorbalardan aperatiflere, salatalardan spesiyallere kadar oldukça zengin bir paket servis mönüsü bulunan mekan, vejeteryanları ve çocukları da unutmadı. Binlerce yıllık Meksika mutfağının sağlıklı, doyurucu, renkli ve lezzetli yemeklerinden tatmak isteyenler, Ranchero’nun Nişantaşı ve Suadiye şubelerinden telefonla ya da Yemeksepeti.com üzerinden online sipariş verebiliyor.

İşletmeciliğini Meksikalı&Türk bir ailenin yaptığı Ranchero, yeni uygulamaya koyduğu paket servis hizmeti ile gerçek Meksika lezzetlerini bundan böyle müşterilerinin kapısına da götürecek. Sunduğu yemeklerin ülkesindeki orjinaliyle birebir aynı olmasıyla dikkat çeken mekan, Paket Servise özel olarak içerisinde çorba, salata, aperatifler, spesiyaller ve içeceklerin yer aldığı zengin bir mönü oluşturdu. Üstelik Ranchero’nun paket servis seçenekleri arasında vejeteryanlara ve çocuklara özel lezzetler de bulunuyor.

Mutfak danışmanlığını Meksika’da restaurant sahibi olan Alejandro Calderon Ramirez’in yaptığı Ranchero’nun “Gerçek Meksika Lezzetleri Kapınızda” sloganıyla başlattığı paket servisi hakkında detaylı bilgi ve sipariş için; Suadiye Ranchero / (0216) 380 65 01 ve Nişantaşı Ranchero / (0212) 219 85 50 numaralı telefonları arayabilir ya da Yemeksepeti.com üzerinden online sipariş verebilirsiniz.

Web: www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT