Merve’s Cupcakes

Merve’s Cupcakes “Cup bi cake” ile kek zevkini yurtdışından ayağınıza getirerek içine Türk lezzetini katıyor.

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kasım 10, 2011

10.11.2011

Merve’s Cupcakes “Cup bi cake” ile kek zevkini yurtdışından ayağınıza getirerek içine Türk lezzetini katıyor. Cupcake çeşitlerini kendi tarifleriyle zenginleştiren Merve’s Cupcakes cupcake tadına ve kavramına yenilikler getiriyor.

Merve’s CupCakes, İstanbul’da açılan ilk Cupcake fırınlarından biri. Taksim’de küçük atölyesinde üretime başladığı ilk günden beri pişirdiği Cupcake’leri 100% doğal ve taze malzemelerle hazırlıyor. Tarihi Amerika’da başlayan ve günümüze uzanan cupcake zevkini türk damak tadına uygun olarak sunmayı hedefliyor. Şeker, un, yumurta, süt, vanilya ile harmanlanan ve içine özel tarifler eklenen cupcakelerle yiyenlere yeni zevkler sunuyor.

Aroma kullanılmadan hazırlanan cupcakeler evi yapımı reçellerle tatlandırılıyor. Tadıyla olduğu kadar fiyatıyla da kendini rakiplerinden ayıran Merve’s CupCakes, farklılığını her alanda göstermeyi amaçlıyor. Faaliyet alanlarına sürekli yenilerini ekleyen Merve’s CupCakes eşşiz lezzetini düğün, davet, açılış, özel günler ve organizasyonlarla sizlere ulaştırıyor.

“Haydi sen de cup bi’ cake!”

Adres: Yoğurtçu Faik Sok. No: 20A 34435 Taksim / İstanbul
Telefon: 0212 235 62 36
Web: http://mervescupcakes.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Harika lezzet
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT