Meyhane Adabını Yaşamak İçin; Şahika Meyhane

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meyhane Adabını Yaşamak İçin; Şahika Meyhane

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen, Tomtom bünyesinde bulunan, muhabbetlerin birbiriyle harmanlandığı samimi mekan “Şahika Meyhane”, gerçek meyhane kültürünü yaşatmaya devam ediyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2011

07.10.2011

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen, Tomtom bünyesinde bulunan, muhabbetlerin birbiriyle harmanlandığı samimi mekan “Şahika Meyhane”, gerçek meyhane kültürünü yaşatmaya devam ediyor!

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Tomtom, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekânlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

Eski tuğla duvarlar, antik çam rabıta yerler, masif antik meşe masalar ve endüstriyel bir dekorasyon anlayışının hâkim olduğu bir mekân olan, “Şahika Meyhane”, patentli mezeleri ve sadece içki içilen bir mekân olarak değil, belli bir adabı olan eski usulüyle dikkatleri çekiyor. Arada sırada “bir tek” atmaya gelen müdavimleri olan ve ona göre masa donatan anlayışa sahip ekibi ve duyguların birbiriyle harmanlandığı samimi muhabbetlerin hâkim olduğu ortamı ile sizlere gerçek meyhane adabını sunuyor.

“Şahika Meyhane” nin patentli mezelerinin yapıldığı Akdeniz mutfağından çıkan birbirinden farklı mezelerinin, ara sıcak seçeneklerinin, et ve balık çeşitlerinin de oldukça zengin olduğu yemeklerin tadı damakta kalıyor. Sunulan farklı rakı çeşitleriyle de sizleri eski zamanlara götürerek lezzet ve eğlenceyi tek bir çatı altında buluşturuyor.

Adres: Tomtom Mah. Akarsu Acara Tosbağa Sok. Galatasaray İstanbul
Telefon: 0212 244 85 67
Web: www.sahikameyhane.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT