Mezzaluna’dan Lezzet Dolu Yaza Veda Menüsü!

Mezzaluna’dan Lezzet Dolu Yaza Veda Menüsü!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mezzaluna’dan Lezzet Dolu Yaza Veda Menüsü!

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, yeni spesiyal menüsüyle misafirlerine mevsimsel lezzetler sunmaya devam ediyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 11, 2018

İtalyan mutfağından en lezzetli örnekleri misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, yaz aylarına özel bir menüyle veda ediyor. İtalyan şef Fabio Brambilla geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayarak hazırladığı özel reçetelerde mevsimsel tatlar öne çıkıyor.

Mezzaluna’nın yaza veda konseptiyle hazırladığı menüde hafif lezzeti ile öne çıkan “Insalata di rucola, mozzarella e bresaola e fichi freschi” roka salatasında taze incir, roka, mozzarella ve bresaola eşsiz bir uyum yakalıyor. Mozzarella, domates, füme dana eti ve parmesan peyniri ile kapalı olarak hazırlanan pizza kornet; “Cornetto di pizza al pomodoro e mozzarella con manzo affumicato e parmigiano”nın yanı sıra yeşil kuşkonmaz ve taze mozzarellayı bir araya getiren yumurtalı pizza; “Pizza agli asparagi verdi, mozzarella e uova” pizza severler için menüye eklenen alternatifler.

Yazın vazgeçilmez meyvelerinden karpuz ve kavunla hazırlanan ev yapımı sorbe “Sorbetto di Anguria e Melone” ise yemeği tatlı ile bitirmek isteyenlere ferah bir lezzet sunuyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini Eylül ayı boyunca yaza veda niteliği taşıyan özel menüsünü tatmaya bekliyor. Spesiyal menü; İstinyePark, Acarkent ve Next Level şubelerinde servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT