Mezzaluna’nın İtalyan Şefinden Nisan’a Özel Lezzetler

Mezzaluna’nın İtalyan Şefinden Nisan’a Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mezzaluna’nın İtalyan Şefinden Nisan’a Özel Lezzetler

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, “Şefin spesiyalleri” menüsüyle nisan ayına özel lezzetler sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 18, 2017

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın mevsimsel ürünlerle hazırladığı eşsiz tatları özel sunumlarla bir araya getiren Mezzaluna, zengin menüsünün yanı sıra her ay hazırladığı “Şefin spesiyalleri” ile de misafirlerine farklı lezzetler sunuyor.

Nisan ayı boyunca servis edilecek “Şefin spesiyalleri” menüsünün başlangıcında mozarella, parmesan peyniri ve sotelenmiş karidesli “Taze enginar salatası” bulunuyor. “En iyi pizza” deyince ilk akla gelen restoranlardan biri olan Mezzaluna’nın spesiyal menüsünde çıtır pizza; rozbif, kapari ve tonnato sos içeriğiyle yer alıyor. “Parmesan peynirli klasik fırında makarna”nın yanı sıra sotelenmiş mantar, karamelize soğan, taze domates ve scamorza peyniri ile hazırlanan “İtalyan tarzı burger” şefin spesiyalleri arasındaki yerini alıyor. Bu özel lezzetlerin ardından, sütlü çikolata sos ile servis edilen vanilya krema dolgulu bir tarz puf hamur tatlısı olan “Bahar bigne” ise ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel tatlarla hazırlanan menüleri ve değişmeyen kalite anlayışıyla lezzet ve keyfi bir arada yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT