Mia Mensa Mönü Farkını Duck Roll ile Keşfedin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mia Mensa Mönü Farkını Duck Roll ile Keşfedin!

Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiş İtalyan mönüsünün yanı sıra her ay değişen mönüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2012

Mia Mensa; sizleri iş stresinden uzaklaştırmak, huzurlu sakin ve sıcak bir ortamda keyifle barda özel kokteylinizi yudumlamaya ve birbirinden özel lezzetlerinin yanı sıra tatlı ve ekşinin muhteşem uyumu olan “Duck Roll” yemeğe davet ediyor!

Mia Mensa, 1994’ ten bu yana damaklarda yer etmiş İtalyan mönüsünün yanı sıra her ay değişen mönüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunuyor. Füme ve vizon tonlarının hakim olduğu Mia Mensa, sadeliğini ön plana çıkartan şık dekorasyonu, sıcak ambiyansı ile İstanbul’ un en güzel manzarası eşliğinde sizleri tatlı ve ekşinin muhteşem uyumu olan “Duck Roll” yemeğe davet ediyor.

Mia Mensa’ nın executive şefi Zeynep Balkanoğlu San’ ın sihirli dokunuşlarıyla hazırladığı özel mönüsü damaklarınızda eşsiz tatlar bırakıyor. Ağustos ayı spesiyali olan Duck Roll, mini krep hamuruna sarılmış hoison soslu fırın ördek ile sizleri boğazın en güzel noktası Kuruçeşme’ de iki köprü arasında gizlenmiş bahçesi, baştan çıkartıcı manzarası ile müdavimlerine gerçek bir lezzet deneyimine bekliyor.

Mia Mensa’ da Duck Roll keyfi sizlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT