Midyenin Bir Tanesi, Şampiyon`un Midyesi

Türkiye`nin vazgeçilmez lezzet durağı Şampiyon Kokoreç`in olmazsa olmaz tatlarından biri de midyesi. Tava, ekmek arası ve dolma çeşitleriyle müdavimlerine parmaklarını yedirten bu enfes lezzet, Şampiyon`u özel yapan tatların başında geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2008

2008 Kış

Türkiye`nin vazgeçilmez lezzet durağı Şampiyon Kokoreç`in olmazsa olmaz tatlarından biri de midyesi. Tava, ekmek arası ve dolma çeşitleriyle müdavimlerine parmaklarını yedirten bu enfes lezzet, Şampiyon`u özel yapan tatların başında geliyor.

Şampiyon`un midyeleri, denizden çıkarıldıktan sonra yıkanıp iyice temizleniyor, midye çubuklarına takılıp unlanıyor. Bu işlemden sonra direk kızgın yağda pişiriliyor. Ve hemen üstüne tarator sosu gezdiriliyor. Ekmek içi, fındık içi, sarımsaktan yapılan bu özel sos, ekmek arası, tava ve dolma çeşitleriyle servis ediliyor.

Kendinize bir midye ziyafeti çekmek isterseniz, Türkiye çapındaki 17 şubesiyle Şampiyon sizi bekliyor.

İlk şubesini Beyoğlu`nda açan Şampiyon, o günden bu yana açılan Beşiktaş, Kızıltoprak, Kadıköy, Bostancı, Ümraniye, Bakırköy, Şirinevler, Ataşehir, Mecidiyeköy, Bodrum, Eskişehir, Ankara, İzmir, Edirne ve Mersin şubeleriyle damakları şenlendirmeyi sürdürüyor.

İstanbul Şampiyon Kokoreç Şubeleri İçin Tıklayın...

Midyenin Bir Tanesi, Şampiyon`un Midyesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT